Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand, Kristiansund

Event

Eventkapasitet

Nedenfor ser du makskapasiteten til våre eventlokaler.

Q1 og Q2

50 og 60 personer

Q1 + Q2

150 personer

Q3

20 personer

Q4

50 personer

Q5 og Q6

30 personer hvert rom

Bestille event

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon  71 57 13 00 eller på epost  john.ferstad@choice.no

Våre konferanselokaler er meget fleksible og kan selvfølgelig brukes til alt fra kick offs, messer, bryllup eller store bursdager.

Skreddersydde events

Det er ikke bare konferanser vi er gode på. Quality Hotel Grand, Kristiansunds lokaler kan like gjerne bli brukt til forskjellige arrangement som messer, konfirmasjoner, jubileum, bryllup og andre familiære sammenkomster. På samme måte som vi er gode på konferanser, er vi like gode på eventer og arrangementer. Det finnes mange gode muligheter hos oss, og vi vil skreddersy ditt event akkurat som du skulle ønske.

Bar å sånn...

Bar å sånn er en pulserende bar der mennesker møtes for nyte gode drinker i et herlig miljø. Baren kan også åpnes opp og bli større med et ekstra rom, som også kan brukes til private fester og event.

2.180.162.605 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK