Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Kristiansund, Norge

Quality Hotel Grand, Kristiansund

Kristiansund,  Norge

Quality Hotel Grand ligger i sentrum av Kristiansund. Lyse konferanselokaler og kort avstand til byen gjør dette hotellet til et naturlig valg når du skal holde konferanse i Kristiansund eller bare slappe av en helg på hotell.

Quality Hotel Grand, Kristiansund 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Kristiansund

Vi på Quality Hotel Grand Kristiansund vet at å få i seg mat og drikke er ekstremt viktig. Derfor har vi flere forskjellige valg for deg som er gjest hos oss.

Frokost

Start dagen med en sunn og næringsrik frokost, hvor vi tilbyr en rekke økologiske produkter. Det er viktig å huske at frokosten er dagens viktigste måltid.

Cafè Christiansund

Velkommen til vår restaurant Cafè Christiansund. VI har et høyt faglig nivå på vårt kjøkken hvor vi tilbereder ferske, gode råvarer slik at det som presenteres for deg er noe som vi er stolte av. Våre servitører er her for deg. De skaper rammen for den gode atmosfæren som vi håper deres selskap oppnår under besøket.

Sesongens råvarer

Våre kokker er opptatt av sesongens råvarer, derfor byttes a`la carten jevnlig ut året gjennom, med tanke på sesongsvingninger og ikke minst for å gi våre kokker og servitører nye utfordringer. Vi bringer selvsagt frem kjøkkenets anbefalinger og våre kelnere er behjelpelige med å velge ut akkurat den vinen som komplementer måltidet ditt.

Bar å sånn...

Bar å sånn er en pulserende bar hvor folk møtes for å nyte god drikke i hyggelige omgivelser. Vi har som uttalt mål at vi skal være best på drinker i Kristiansund og denne posisjonen tilstreber vi å beholde. Fredager og lørdager er det DJ som setter stemningen i baren - bakgrunnsmusikk som ikke overdøver stemningen rundt bordet. Baren utvides med ny avdeling når besøket øker utover kvelden. Dette bakrommet kan også brukes separat for lukket selskap eller en god fotballkamp.

Barmeny og after-work

Vi har barmeny for deg som er småsulten og bare ønsker en kjapp matbit. se meny her. På torsdagene er det after-work hvor hele menyen er på tilbud.

 

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.00 - 10.00
Lørdag: 07.00 - 10.00
Søndag: 08.00 - 10.30  

Cafè Christiansund

Mandag - lørdag: 16.30 - 22.30

Bar å sånn...

Mandag - torsdag: 17.00 - 01.00
Fredag - lørdag: 17.00 - 02.00
Søndag: 17.00 - 24.00

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bordbestilling

Du er velkommen til å ta kontakt med oss for informasjon eller bordbestilling på telefon +47 71 57 13 00 eller e-post q.kristiansund@choice.no 

2.311.63.057 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK