Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand, Kristiansund

Kristiansund,  Norge

Quality Hotel Grand ligger i sentrum av Kristiansund. Lyse konferanselokaler og kort avstand til byen gjør dette hotellet til et naturlig valg når du skal holde konferanse i Kristiansund eller bare slappe av en helg på hotell.

Quality Hotel Grand, Kristiansund 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Kristiansund

Quality Hotel Grand Kristiansund ligger i hjertet av Kristiansund sentrum med Amfi Storkaia Brygge, Caroline Kino og konferansesenteret som nærmeste nabo.

Sentralt i Kristiansund

Hotellet ligger kun 7 kilometer fra flyplassen, i nærheten av bussterminalen og hurtigbåten til Trondheim. Med byens handlegate og brede kulturtilbud i gangavstand er du sikret et spennende hotellopphold. 

Mat og drikke

I vår restaurant Cafè Cristiansund, byr vi på en sesongbasert meny, utifra hvilke råvarer som er ekstra gode akkurat nå. I baren vår, har vi en rekke typer øl og vin. Hver torsdag har vi "after work" i baren, hele bar menyen til sterkt reduserte priser. Vi har satt oss det ubeskjedne målet å være best i Kristiansund på drinker, og det er det bare å komme å teste oss. Som om det ikke var nok, kan man i ukedagene tappe sin egne soft-is, og spise så mye popcorn man bare vil.

Konferanse 

Quality Hotel Grand i Kristiansund har en rekke konferanselokaler på hotellet. Vi har i tillegg muligheten til å leie flere nærliggende større møterom i Caroline Kino- og konferansesenter som ligger vs a vs hotellet

Kommende renovering

Sommeren 2015 renoveres 71 værelser i ett av våre tre bygg. Driften vil ikke påvirkes idet bygget stenges under prosessen, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du som gjest blir minst mulig berørt. Vi vil også utvide og oppgradere lobby og resepsjon, hvor lobbyarealet vil bli tilnærmet doblet. Dette vil resultere i flere muligheter til å gi gode gjesteopplevelser. Vi ser frem til å vise frem hotellet når det er ferdig, og ønsker deg hjertelig velkommen både før og etter!

 

 

Kontakt

  • Bernstorffstredet 1 6509 Kristiansund , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Fra Kristiandsund Lufthavn Kvernberget

Flybuss til Kongens plass.

Buss

Holdeplass Kongens plass. 

Taxi

Vi anbefaler Kristiansund Taxi, telefon +47 71 67 22 22

Om Quality Hotel Grand Kristiansund

Antall hotellrom

158 stk - 326 senger

Antall konferanselokaler

10 stk - plass til over 390 deltakere

Avstand Kristiansund Lufthavn Kvernberget

7 km - ca 15 minutter

Avstand Kristiansund Trafikkterminal

1,0 km - ca 10 minutter

Avstånd bussholdeplass

Kongens plass: 200 m 

Om Quality Hotels

Les mer om Quality Hotels

2.240.167.025 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK