Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand, Kristianstad Kristianstad ,  Sverige

Se alle hotell i Kristianstad, Sverige

Quality Hotel Grand, Kristianstad

Kristianstad,  Sverige

Quality Hotel™ Grand er et konferansehotell beliggende i rolige omgivelser i Kristianstad sentrum. Hotellet har en konferanseavdeling med kapasitet for 110 personer, en koselig restaurant og bar, og har kort avstand til golfbaner i nærheten.

Quality Hotel Grand, Kristianstad 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Kristianstad

Bestill din konferanse i Kristianstad hos oss. Om vi inspirerer, overrasker, utfordrer og gir deg litt mer enn du forventer, da har vi lykkes.

Vår filosofi

I en verden som hele tiden endrer seg, gjelder det å stikke ut. Våre gjester skal huske oss som den venligste, triveligste og mest serviceinnstilte hotellet i regionen. Vi skal være det selvsagte alternativet hver eneste gang, om det gjelder konferanse eller fritid. Vi tar vårt miljøengasjement på stort alvor med økologisk frokost for dem som ønsker det, og er dessuten ISO-14001 sertifisert.

Konferanselokaler 

Quality Hotel Grands konferanseavdeling har 8 lyse og fleksible konferanselokaler for opp til 110 personer. Alle lokaler kan tilpasses forskjellige behov og ønskemål. Her kan du lese mer om våre lokaler.

Vi er her for dere

Vår Quality Meeting Advisor hjelper deg gjerne med å få det beste ut av konferansene. Behøver du tips, råd og støtte med planleggingen av din konferanse finnes vi her for dere.

Mat og drikke 

Måltidene serveres i vår Grand Bar & Matsal. Vår herlige konferanselunsj med stor salatbuffet er svært populær. Og når det gjelder en kjapp liten matbit gjennom en lang konferansedag, vet du vel at du kan spise så mye soft ice og popcorn som du vil.

Bestille konferanse 

Du er velkommen til å kontakte vår konferansesjef Ann-Louise Dahlberg for mer informasjon eller forespørsel på på +46 44 28 48 18 eller via
ann-louise.dahlberg@choice.se.

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.