Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Kristianstad, Sverige

Quality Hotel Grand, Kristianstad

Kristianstad,  Sverige

Quality Hotel Grand er et konferansehotell beliggende i rolige omgivelser i Kristianstad sentrum. Hotellet har en konferanseavdeling med kapasitet for 110 personer, en koselig restaurant og bar, og har kort avstand til golfbaner i nærheten.

Quality Hotel Grand, Kristianstad 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Kristianstad

Leter du etter moderne lokaler i sentrum av Kristianstad? Quality Hotel Grand  har åtte lyse konferanselokaler for opp til 110 personer.

Møterom

Møtebehovene varierer, og ofte får vi forespørsler samme dag som møtet skal holdes. Med et flertall mindre lokaler passer vi perfekt for dagens salgsmøte eller månedens styremøte. Våre største lokaler, Översten, Döbeln og Ankarcrona passer utmerket for større konferanser og arrangement.

Vårt store eventlokale er perfekt for personalaktivteter, middager og temakvelder.

Utstyr

I alle lokaler finnes trådløst internett, projektor, flippover, penner og whiteboard. Om dere trenger noe utover dette, ordner vi selvsagt det. Alle møterom har gode, ergonomiske konferansestoler og kan selvsagt ommøbleres for å tilpasses deres behov.

Mat og drikke

For at kreativiteten skal være på topp under hele konferansen trengs ny energi i form av god mat og mange kaffepauser! Les mer om mat og drikke under konferansen her >>

Kapasitet

Nedenfor ser du makskapasiteten i våre konferanselokaler.

Översten

100 personer

Döbeln/Ankarcrona

80 personer

Romann

35 personer

Sjöcrona

14 personer

Toll, Lagercrantz & Gustafssköld

10 personer

Bestille konferanse 

Du er velkommen til å kontakte vår konferansesjef Ann-Louise Dahlberg for mer informasjon eller forespørsel på på +46 044-28 48 18 eller via
ann-louise.dahlberg@choice.se.

2.311.63.057 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK