Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Grand, Kristianstad

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 10.00
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.30

Grands Bar & Matsal

Mandag - lørdag: 18.00 - 22.00

Grand Nattklubb

Lørdager: 23.00 - 03.00  

Våra fasiliteter kan ha varierande åpningstider under sommerperioden og langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Bestille bord

Du er velkommen til å  kontakte oss for mer informasjon og bestilling 
på +46 44-28 48 00 eller via
q.grand.kristianstad@choice.se.

Du er hjertelig velkommen til Quality Hotel Grands nattklubb, bar og restaurant. Vi passer på at du får en smaksrik og herlig opplevelse hos oss.

Grand Bar & Matsal

Vi tilbyr våre gjester et bredt utvalg av god mat og drikke, alt fra småretter til skikkelige festmåltider. Her kan du spise frokost, lunsj og middag i et stilrent, behagelig miljø, hvor du kan lene deg tilbake, og la personalet ta vare på deg. Vi serverer en velsmakende og variert meny med blant annet soppsuppe, laksecarpaccio og høyrygg med Vesterbottenpure. Vi tilbyr også en barmeny med pulled pork-sandwich og Grands berømte burger.

Vår filosofi for mat og drikke 

Med respekt for råvarene og sesongens variasjoner tilbyr vi en klassisk meny med moderne innslag. Vår Food & Beverage manager jobber sammen med sitt personale med å utvikle en meny som tilpasses alle behov. De er hjertelig velkommen til et måltid som både tar hånd om hjerte og sjel.

Grand Nattklubb

På hotellet finnes også Kristianstads største og mest komplette utested, over to etasjer, Grand Nattklubb. Personlig service, en varm atmosfære og perfekt musikk, gjør at hver kveld er unik, samtidig som du alltid vet hva du får når du besøker oss. Her kan du få en optimal tur på byen sammen med gamle og nye venner. På Grand Nattklubb ønsker vi deg velkommen om du har fyllt 18 år på fredager og 23 år på lørdager.

1.920.149.256 28