Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Kongsberg, Norge

Quality Hotel Grand, Kongsberg

Kongsberg,  Norge

Quality Hotel Grand er et fullservice konferansehotell beliggende sentralt i Kongsberg. Hotellet byr på Spa, a la carte restaurant, nattklubb og egen konsertscene. Med kort avstand til byens varierte kulturtilbud er du sikret et opplevelsesrikt opphold.

Quality Hotel Grand, Kongsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Kongsberg

Lange dager med møter og dyp konsentrasjon stiller høye krav til å holde energinivået oppe. Det vet vi på Quality Hotel Grand Kongsberg.

Erfaring og trygghet

Når du arrangerer konferanse hos oss skal du kjenne deg trygg på at du får det påfyllet du trenger av mat og drikke. Våre erfarne ansatte hjelper deg gjerne med å sette opp en god meny for deg og din bedrift.

Quality Breaks

Vi vet at en konferanse kan være krevende og tar hensyn til dette med vår Quality Break. Dette innebærer tilgang på kaffe, te, frukt, popcorn og softis hele dagen. En perfekt mulighet til å hente litt ekstra energi når man trenger det som mest.

Spesialtilpasset mat

Quality Hotel Grand Kongsberg sin kjøkkensjef Christian Emmertz og hans flinke team setter mer enn gjerne sammen en flott meny til din store dag eller ditt arrangement.

Mat og drikke

Går din konferanse over flere dager eller ønsker dere å avslutte hele konferansen med en skikkelig staselig middag? På Restaurant Fryd kan dere gjøre nettopp dette. Bestill bord til dine ansatte eller sett opp en spesialmeny til akkurat deres arrangement, kanskje med vinsmaking fra den fantastiske vinkjelleren.

Bestille konferanse

Kontakt ossgjerne for mer informasjon og forespørsel på +47 32 77 28 00 eller på epostkundesenter.kongsberg@choice.no

2.311.63.057 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK