Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Kongsberg, Norge

Quality Hotel Grand, Kongsberg

Kongsberg,  Norge

Quality Hotel Grand er et fullservice konferansehotell beliggende sentralt i Kongsberg. Hotellet byr på Spa, a la carte restaurant, nattklubb og egen konsertscene. Med kort avstand til byens varierte kulturtilbud er du sikret et opplevelsesrikt opphold.

Quality Hotel Grand, Kongsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Kongsberg

Quality Hotel Grand Kongsberg egner seg ypperlig til å feire både store og små anledninger.

Et lokale for enhver anledning

Det er ikke bare konferanser som kan arrangeres hos oss. Vi har lokaler som er ypperlige til alle slags familiære sammenkomster, om det så skal være en konfirmasjon, bryllup eller annet jubileum.

Fest og konferanse samme pakke

Vil du ha en kick off,  julebord eller en firmafest etter lange dager med møter, hjelper vi deg mer enn gjerne med å skreddersy hvilket alternativ som passer for akkurat din bedrift.

Catering

Om du ønsker maten levert hjem til deg så tilbyr Quality Hotel Grand levering av mat til ditt arrangement.

Bestill event

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +47 32 77 28 00 eller på epost restaurant@grandkongsberg.no

2.311.63.057 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK