Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Kongsberg, Norge

Quality Hotel Grand, Kongsberg

Kongsberg,  Norge

Quality Hotel Grand er et fullservice konferansehotell beliggende sentralt i Kongsberg. Hotellet byr på Spa, a la carte restaurant, nattklubb og egen konsertscene. Med kort avstand til byens varierte kulturtilbud er du sikret et opplevelsesrikt opphold.

Quality Hotel Grand, Kongsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Kongsberg

Konferanse, møter og event

Ønsker du å arrangere kurs, konferanse eller event hos oss? Send inn en forespørsel, så kontakter vi deg innen kort tid.

Quality Conference

Quality Hotel Grand Kongsberg er et fullservice konferansehotell med fokus på den gode konferanseopplevelsen kombinert med opplevelser og god mat.

Konferanselokaler

Quality Hotel Grand Kongsberg har 25 møterom med totalkapasitet til opp til 600 mennesker. Hotellets stab skreddersyr din konferanse ved behov.

Mat og drikke

Lange dager med møter og dyp konsentrasjon stiller høye krav til å holde energinivået oppe. Det vet vi på Quality Hotel Grand Kongsberg.

Event

Quality Hotel Grand Kongsberg egner seg ypperlig til å feire både store og små anledninger

2.311.63.057 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK