Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand, Kongsberg

Fasiliteter

Åpningstider

Restaurant Fryd

Mandag - torsdag 17.00 – 24.00
Fredag - lørdag 17.00 – 24.00
Søndag stengt
Kjøkkenet er åpent til 23.00 alle dager

Cafe Pi

Mandag – torsdag 11.00 – 24.00
Kjøkkenet er åpent til 23.00

Fredag – lørdag 11.00 – 0200

Søndag 11.00 – 22.00
Kjøkkenet er åpent til 21.00

TakeAway mat og drikke!

Ring +47 32 77 28 00 for bestilling.

Jazzbaren

Mandag - lørdag 17.00 - 23.00
Søndag stengt

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og reservering på telefon +47 32 77 28 92 eller på epost heidi.olsen@choice.no

Quality Hotel Grand Kongsberg legger stor vekt på den gode matopplevelsen. På Restaurant Fryd kan du nyte en bedre middag, feire store dager og anledninger eller hva med et storslagent julebord?  Cafe Pi er det perfekte stedet for avslappende atmosfære og en liten matbit. Her står fokus på den gode matopplevelsen i sentrum!

Restaurant Fryd

I den stemningsfulle restauranten kan dy kose deg med deilig mat i koselige lokaler. Kokkene får være kreative og servitørene er entusiastiske og deler gjerne med seg av sine tips om hva slags skatter man kan finne i hotellets vinkjeller. Unn deg eller dine kolleger et restaurantbesøk med fokus på god mat, god drikke og stemningsfulle opplevelser.

Cafe Pi - Pi for People

Dette er restauranten for deg som ønsker et deilig måltid uansett om du er på jobbreise, har unnet deg noen dager på hotell med din kjære eller rett og slett har lyst til å ta med deg litt mat hjem. På Cafe Pi finner du et knippe med klassikere og noen nye spennende matretter som passer for de fleste.  

Jazzbaren

Kongsberg er kjent for sin flotte Jazzfestival og musikklivet preger hele byen. I Jazzbaren kan dere nyte en frisk cocktail, et glass vin eller en øl sammen. Er du heldig så er det livemusikk akkurat den kvelden du kommer på besøk!

 

2.200.163.775 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK