Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Kongsberg, Norge

Quality Hotel Grand, Kongsberg

Kongsberg,  Norge

Quality Hotel Grand er et fullservice konferansehotell beliggende sentralt i Kongsberg. Hotellet byr på Spa, a la carte restaurant, nattklubb og egen konsertscene. Med kort avstand til byens varierte kulturtilbud er du sikret et opplevelsesrikt opphold.

Quality Hotel Grand, Kongsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Kongsberg

Frokost

Frokosten er dagens viktigste måltid. Vi er stolte over vår frokostbuffet, hvor vi tilbyr frokost med et utvalg økologiske produkter og rykende ferske aviser.

Frokost serveres:

Mandag - lørdag: 07.00 - 10.00 
Søndag: 08.00 - 11.00

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold. 

Parkering

Quality Hotel Grand Kongsberg har en avtale med Europark slik at hotellets gjester kan parkere sine bilder i innendørs garasje. Prisen er 155 NOK per døgn.

Treningsrom

Vi vet at man har behov for en god treningsøkt selv om man er på jobbreise. Derfor kan vi tilbyd våre gjester et delikat og velutstyrt treningsrom med det du trenger av utstyr for en god treningsøkt. Treningsrommet er utstyrt med både løsvekter, løpebånd og sykler

Room Service

Er du ikke i humør til å spise i restauranten eller har dere lyst til å spise middag sammen alene på rommet? Quality Hotel Grand Kongsberg tilbyr room service til sine gjester hele døgnet.

Gratis Wi-Fi

Alle våre hotellrom har gratis trådløst Internett. Ved å logge deg på med ditt Nordic Choice Club kort, får du gratis tilgang 24 timer i døgnet uten å måtte bytte koder.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss på Quality Hotel Grand, Kongsberg er husdyr velkommen. Prisen for din venn er 250 NOK per besøk. Glem ikke å gi beskjed når du booker slik at vi kan ta hånd om dere på best mulig måte.

2.311.63.057 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK