Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand Farris

Larvik,  Norge

I sentrum av Larvik ligger Quality Hotel Grand Farris like ved bryggekanten med utsikt over fjorden. Hotellet egner seg godt for deg som skal holde konferanse, arrangere selskap, eller bare en avslappende weekend på hotell i Vestfold.

Quality Hotel Grand Farris 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand Farris

53% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 67 anmeldelser.
3,5
Rom
3,5
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
3

Hyggelig med møkkete

14. juni 2015, Hagan, haviadm

Hotellet er som flere skriver slitent. Det er en ærlig sak. Det som imidlertid ikke er ok er at det er skittent. Glassveggen i dusjkabinettet så ut som om den var frostet. Det var den ikke. Flott utsi…

Hotellet er som flere skriver slitent. Det er en ærlig sak. Det som imidlertid ikke er ok er at det er skittent. Glassveggen i dusjkabinettet så ut som om den var frostet. Det var den ikke. Flott utsikt over havet - med måkebæsj på vinduet. En tv-fjernkontroll jeg best kan beskrive som ekkel. Men rent gulv, sengetøy og håndklærne var nok også rene.
Les hele anmeldelsen
3

Hyggelig betjening og god mat

28. april 2015, Drammen, Norge, Wahlquist

Betjeningen var hyggelig og hjelpsom. Maten som ble servert var veldig god. Var desverre kun Ringnes på tappetårnet i baren, men de hadde heldigvis 2 sorter lokalt øl på flaske. Hotellet bærer preg av…

Betjeningen var hyggelig og hjelpsom. Maten som ble servert var veldig god. Var desverre kun Ringnes på tappetårnet i baren, men de hadde heldigvis 2 sorter lokalt øl på flaske. Hotellet bærer preg av å ikke ha blitt påkostet så mye de siste årene.
Les hele anmeldelsen
3

Weekend, kurs

7. mars 2015, Larvik, Norge, janh931

Var på kurs på dette hotellet siste helg i februar. Ett greit hotell, med god mat og god service. Men helhetsinntrykket ble trukket ned grunnet kaffeautomater som var ute av drift. Hotellet fremstår n…

Var på kurs på dette hotellet siste helg i februar. Ett greit hotell, med god mat og god service. Men helhetsinntrykket ble trukket ned grunnet kaffeautomater som var ute av drift. Hotellet fremstår nok som noe slitt men helt greit.
Les hele anmeldelsen
3

Slitent inntrykk med god mat

12. desember 2014, Stathelle, Norge, Rolf H

Samling med kolleger fra jobb med seminar og god mat. Maten var god med stort bufettutvalg. Men sennepssausen til gravlaksen måtte jeg spørre etter. Bygningen fremstår ganske sliten, og det går rykter…

Samling med kolleger fra jobb med seminar og god mat. Maten var god med stort bufettutvalg. Men sennepssausen til gravlaksen måtte jeg spørre etter. Bygningen fremstår ganske sliten, og det går rykter om at den skal rives for å,gi plass til noe nytt. Høres fornuftig ut. Fikk et romslig handicap-rom. Av de få lampene som var der, virket ikke alle. Det var mørkt! To høye stoler helt uten sittekomfort. Sengen var god!
Les hele anmeldelsen
5

Middag for 14 i eget rom

23. november 2014, Oslo, OsloTravellady

Vi hadde bestilt 3-retters middag i eget lokale. Forrett Kamskjell- nydelig Hovedrett Reinsdyr plomme- fantastisk Dessert Sjokoladekake med hjemmelaget is - kjempegodt En veldig hyggelig hovmester…

Vi hadde bestilt 3-retters middag i eget lokale. Forrett Kamskjell- nydelig Hovedrett Reinsdyr plomme- fantastisk Dessert Sjokoladekake med hjemmelaget is - kjempegodt En veldig hyggelig hovmester, og utrolig god mat ( mye bedre enn Farris Spa hotell hvor vi spiste forrige helg). Deilig pawlova kake til dessert. Dette var bare en positiv opplevelse. Hvis jeg skulle nevne en ting, var at vi satt litt langt fra hverandre under middagen. Bordene er litt brede. Men ellers var opplevelsen av feiring med flott utsikt i Borgerrommet en flott opplevelse. Takk for oss :)
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK