Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand Farris

Larvik,  Norge

I sentrum av Larvik ligger Quality Hotel Grand Farris like ved bryggekanten med utsikt over fjorden. Hotellet egner seg godt for deg som skal holde konferanse, arrangere selskap, eller bare en avslappende weekend på hotell i Vestfold.

Quality Hotel Grand Farris 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand Farris

53% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 80 anmeldelser.
3,5
Rom
3,5
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
4

Minnestund etter begravelse

30. september 2015, , John ø

Vi hadde en minnestund etter svigermors begravelse. Her ble vi møtt av meget hyggelig personale, pent oppdekking i roligt rom med god atmosfære. Koldtbordet var meget bra med mye god mat og desserter…

Vi hadde en minnestund etter svigermors begravelse. Her ble vi møtt av meget hyggelig personale, pent oppdekking i roligt rom med god atmosfære. Koldtbordet var meget bra med mye god mat og desserter. Alle gjestene kunne ikke få fullrost dette, og det gjorde dagen vår til en god opplevelse mitt i sorgen. Anbefales.
Les hele anmeldelsen
3

Hotell med potensiale

25. september 2015, Stockholm, Sverige, 953kjeldh

The hotell seemed understaffed and randomly worn. Hotellet virket litt underbemannet og slitent enkelte steder. The room was clean and of average standard. Rommet holdt ren og grei standard. Maten v…

The hotell seemed understaffed and randomly worn. Hotellet virket litt underbemannet og slitent enkelte steder. The room was clean and of average standard. Rommet holdt ren og grei standard. Maten var grei, men heller ikke mer. Food was ok, but did'nt exell. A hotell without soul or charm. Et hotell uten sjel og sjarme. Short way to railway, bus and taxi. Kort vei til tog, buss og taxi.
Les hele anmeldelsen
2

Gammel standard

15. september 2015, Oslo, Norge, Martetv

Hotellet ligger rett over gaten for togstasjonen. Kort vei til Larvik Sentrum. ble tatt imot av en veldig hyggelig kvinne i resepsjonen. Fikk sjekke inn, selv om jeg kom tidligere enn planlagt. Kun en…

Hotellet ligger rett over gaten for togstasjonen. Kort vei til Larvik Sentrum. ble tatt imot av en veldig hyggelig kvinne i resepsjonen. Fikk sjekke inn, selv om jeg kom tidligere enn planlagt. Kun en ansatt på ettermiddagen som burde tatt seg et lite smile kurs. ikke snakke i privat mobiltelefon når det er kø i resepsjonen og hun var den eneste der. ev kansje også være litt mer oppdatert på ting ved hotellet og nærområde. Fikk heldigvis hjelp av det jeg trengte av en mann i resepsjonen på morgen jeg skulle reise i stedenfor. Helt ok hotell om du kun er på gjennom reise en natt! Jeg skulle heldigvis videre neste morgen. Hotellet er gammelt og og umoderne. syntes dessverre ikke det holdt kvaliteten i forhold til andre Quality hoteller jeg har bodd på tidligere. Dårlig renhold, spesielt på badet, luktet litt mugg. Bra at Choice hoteller er opptatt av miljø, men den såpen som er i dusjen og på vasken, ikke spesielt god. Gamle tepper i gangene, Fikk rom ut mot parkeringsplassen, men vinduet kunne ikke åpnes. frokosten så veldig bra ut, men fikk dessverre ikke tid til å spise, men fikk med meg en kaffe og litt frukt.
Les hele anmeldelsen
2

Gammel standard

14. september 2015, Oslo, Norge, heavenlytaste

Hotellet ligger sentralt i Larvik, rett ved toget og med utsikt mot sjøen. Ingenting å utsette på servicen til personalet, men det hjelper ikke når rommene ikke holder normal standard. Det er ikke fri…

Hotellet ligger sentralt i Larvik, rett ved toget og med utsikt mot sjøen. Ingenting å utsette på servicen til personalet, men det hjelper ikke når rommene ikke holder normal standard. Det er ikke friskluftanlegg på rommene, noe som gir dårlig og varm luft på rommet, og dette var en dag med ganske lite sol og ikke veldig varmt ute. Vinduet kan kun åpnes på gløtt, men biltrafikken utenfor er konstant og bråker mye. Frokosten er variert og god, over snittet.
Les hele anmeldelsen
5

Familieferie

29. juli 2015, Kristiansand, EL4523

Sommerferie med barn går fint på Quality Hotel Grand Farris. Vi fikk et romslig rom med 4 senger. Hotellet ligger sentralt i Larvik med kort veg til sentrum. Godt med parkering. Frokosten var flott og…

Sommerferie med barn går fint på Quality Hotel Grand Farris. Vi fikk et romslig rom med 4 senger. Hotellet ligger sentralt i Larvik med kort veg til sentrum. Godt med parkering. Frokosten var flott og nærmest overdådig.
Les hele anmeldelsen
2.240.167.025 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK