Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Larvik, Norge

Quality Hotel Grand Farris

Larvik,  Norge

I sentrum av Larvik ligger Quality Hotel Grand Farris like ved bryggekanten med utsikt over fjorden.
Hotellet egner seg godt for deg som skal holde konferanse, arrangere selskap, eller bare en avslappende weekend på hotell i Vestfold.

Quality Hotel Grand Farris 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand Farris

53% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 140 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
3

Fin overnatting plass til folk som skal reise til Danmark med båt fra Larvik

24. august 2016, Bergen, Norge, Roy K

Hotellet er preget at det drar på åra, rommet var bra stander men dreneringsrør til vask og dusj var nesten tett. Vannet randt seint ned. Det var bra service ved hotellet, frokosten på hotellet var ve…

Hotellet er preget at det drar på åra, rommet var bra stander men dreneringsrør til vask og dusj var nesten tett. Vannet randt seint ned. Det var bra service ved hotellet, frokosten på hotellet var veldig bra med tanke på utvalget av pålegg varmt og kaldt, veldig bra for en familie med barn mye å velge på menyen.
Les hele anmeldelsen
4

Besøk august 2016

22. august 2016, Oslo, Norge, Einar W

Ble mottatt av en meget hyggelig person i resepsjonen. Rommene var klare og helt ok. Parkering på baksiden av hotellet til en hyggelig døgnpris. Frokosten var meget god og delikat anrettet. Hotellet a…

Ble mottatt av en meget hyggelig person i resepsjonen. Rommene var klare og helt ok. Parkering på baksiden av hotellet til en hyggelig døgnpris. Frokosten var meget god og delikat anrettet. Hotellet anbefales ogvi kommer gjerne tilbake.
Les hele anmeldelsen
3

kortur

20. august 2016, Krakow, Polen, reiseglad300

Helt greit hotell. 2 mannsrom er passe stort, gode senger og et helt ok bad. Hadde vindu mot bakgården, stille og rolig. Frokosten var veldig god. Mange forskjellige retter. Ligger nede ved stasjonen…

Helt greit hotell. 2 mannsrom er passe stort, gode senger og et helt ok bad. Hadde vindu mot bakgården, stille og rolig. Frokosten var veldig god. Mange forskjellige retter. Ligger nede ved stasjonen i Larvik.
Les hele anmeldelsen
2

Kommunikasjonsproblemer i med resepsjonspersonalet

16. august 2016, Oslo, Norwegen, helgeandreas2015

Telefoner inntil samme dag resulterte ikke i rom som avtalt. Det var avtalt på telefon at vi skulle komme og rommet ble bekreftet på telefonen. Denne beskjeden ble ikke gitt videre til personalet som…

Telefoner inntil samme dag resulterte ikke i rom som avtalt. Det var avtalt på telefon at vi skulle komme og rommet ble bekreftet på telefonen. Denne beskjeden ble ikke gitt videre til personalet som står for innsjekking, dermed hadde de like godt leid ut alle rom før vi ankom hotellet.
Les hele anmeldelsen
3

Ok hotell med elendige senger.

15. august 2016, Asker, Norway, tomaseh

Frokosten er bra. Positivt med små tallerkener som minsker mulighet for matsvinn. Personalet var hyggelig. Senga var lik en "gjesteseng" kjøpt på IKEA. Her må Chioce skjerpe seg og kjøpe inn skikkelig…

Frokosten er bra. Positivt med små tallerkener som minsker mulighet for matsvinn. Personalet var hyggelig. Senga var lik en "gjesteseng" kjøpt på IKEA. Her må Chioce skjerpe seg og kjøpe inn skikkelige senger til gjestene. Hotellet i Larvik er ikke det eneste med dette problemet.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK