Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Vi har for øyeblikket visse tekniske problemer, og jobber på spreng for å løse dem. Om det oppstår problemer, vennligst forsøk igjen eller kontakt kundeservice på +47 22 33 42 00 eller via booking@choice.no.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand Farris

Larvik,  Norge

I sentrum av Larvik ligger Quality Hotel Grand Farris like ved bryggekanten med utsikt over fjorden. Hotellet egner seg godt for deg som skal holde konferanse, arrangere selskap, eller bare en avslappende weekend på hotell i Vestfold.

Quality Hotel Grand Farris 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand Farris

53% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 75 anmeldelser.
3,5
Rom
3,5
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
5

Familieferie

29. juli 2015, Kristiansand, EL4523

Sommerferie med barn går fint på Quality Hotel Grand Farris. Vi fikk et romslig rom med 4 senger. Hotellet ligger sentralt i Larvik med kort veg til sentrum. Godt med parkering. Frokosten var flott og…

Sommerferie med barn går fint på Quality Hotel Grand Farris. Vi fikk et romslig rom med 4 senger. Hotellet ligger sentralt i Larvik med kort veg til sentrum. Godt med parkering. Frokosten var flott og nærmest overdådig.
Les hele anmeldelsen
3

Badet trekker ned

28. juli 2015, Bud, Norge, Morten S

Vi ankom dette hotellet på vei til Sørlandet, da vi hadde lyst å sjekke ut Larvik og omland. Hotellet ligger nede ved havneområdet og var lett å finne fram til fra europavegen. Gjestene tilbys meget b…

Vi ankom dette hotellet på vei til Sørlandet, da vi hadde lyst å sjekke ut Larvik og omland. Hotellet ligger nede ved havneområdet og var lett å finne fram til fra europavegen. Gjestene tilbys meget bra parkeringsmuligheter på baksiden av hotellet, men til en ganske høy pris. Rommet vårt lå i andre etasje og var faktisk et handikaprom, trass i at ingen av oss en handikappede. Hvordan en handikappet person skal få plass på det knøttlille badet er en gåte. Det er rett og slett umulig! Badet hadde også en dusjløsning som gjorde at alt ble vått etter en dusj, dette er ikke holdbart! Det beste ved hotellet må sies å være frokosten. Sjeldent har jeg sett så godt utvalg av pålegg og med hotellets eget grovbrød som min egen favoritt! Her var både kald og varm mat, og gjestene kunne velge i flere sorter kaffe hele døgnet. Men renholdet i frokostsalen kunne vært bedre, uten at dette sjenerte meg nevneverdig. Hotellets eneste restaurant lå noen hundre meter unna, ved sjøkanten. Dette gjorde at vi heller rusla opp i byen og kjøpte oss middag! Vi hadde med sykler og det var kort vei til både Stavern, Nevlunghavn og Helgeroa.
Les hele anmeldelsen
4

God frokost!

13. juli 2015, , Leif-Ole T

Vi overnattet her på tur mot Vestlandet. Hotellet ligger sentralt i Larvik, og det er ikke lange avstikkeren fra E18. Parkering ved hotellet, mot avgift. Rommet var stort, og med 2 stoler! Wifi funge…

Vi overnattet her på tur mot Vestlandet. Hotellet ligger sentralt i Larvik, og det er ikke lange avstikkeren fra E18. Parkering ved hotellet, mot avgift. Rommet var stort, og med 2 stoler! Wifi fungerte også godt. Frokosten dagen etter var også god. Kanskje ble den oppfattet så positiv fordi vi kom rett fra utlandet, hvor kvaliteten var veldig variabel? Uansett: Godt var det!
Les hele anmeldelsen
2

Mye og forbedre

11. juli 2015, , Per P

Ved ankomst gir lobby umiddelbart et inntrykk av at det er en stund siden sist renovering, dette ser en også på rommet og badet. Regulering av temperatur finns ikke. Flere fester er løsnet på gardinen…

Ved ankomst gir lobby umiddelbart et inntrykk av at det er en stund siden sist renovering, dette ser en også på rommet og badet. Regulering av temperatur finns ikke. Flere fester er løsnet på gardinene uten at noen bryr seg med å få de festet, kan derfor ikke trekkes for skikkelig. Ta med deg det du trenger av toalettartikkler, kun en dispenserer på badet og dusjhette, hvem bruker det?? Et dusjhodet som gjør at du er heldig om du blir våt. Frokost fra 6 til 10 på en lørdag i fellesferien? Ingen merker at du kommer ned i lobby, ei heller inn til frokost.
Les hele anmeldelsen
3

Hyggelig med møkkete

14. juni 2015, Hagan, haviadm

Hotellet er som flere skriver slitent. Det er en ærlig sak. Det som imidlertid ikke er ok er at det er skittent. Glassveggen i dusjkabinettet så ut som om den var frostet. Det var den ikke. Flott utsi…

Hotellet er som flere skriver slitent. Det er en ærlig sak. Det som imidlertid ikke er ok er at det er skittent. Glassveggen i dusjkabinettet så ut som om den var frostet. Det var den ikke. Flott utsikt over havet - med måkebæsj på vinduet. En tv-fjernkontroll jeg best kan beskrive som ekkel. Men rent gulv, sengetøy og håndklærne var nok også rene.
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK