Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Larvik, Norge

Quality Hotel Grand Farris

Larvik,  Norge

I sentrum av Larvik ligger Quality Hotel Grand Farris like ved bryggekanten med utsikt over fjorden.
Hotellet egner seg godt for deg som skal holde konferanse, arrangere selskap, eller bare en avslappende weekend på hotell i Vestfold.

Quality Hotel Grand Farris 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand Farris

53% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 117 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
3

Sentralt i Larvik

27. juni 2016, Tønsberg, Norge, Per B

Et eldre hotell som bære preg av gammel fordums tid. Noe romsligere rom enn dagens moderne hotell. Oppussing pågår, så det blir sikker bra.. Kort vei til jernbanestasjonen. Trivelig ned mot det nye ha…

Et eldre hotell som bære preg av gammel fordums tid. Noe romsligere rom enn dagens moderne hotell. Oppussing pågår, så det blir sikker bra.. Kort vei til jernbanestasjonen. Trivelig ned mot det nye havneområdet. Hyggelig betjening.
Les hele anmeldelsen
3

Quality Hotel Grand Farris

24. juni 2016, Krakow, Polen, Seniorbowler2013

Slitent hotell som trenger oppgradering. Vanskelig å sove i frontrommene grunnet trafikk av tog og biler. Hotellet har i likhet med andre hotell i Quality-gruppen en særdeles bra og sunn frokost. Derm…

Slitent hotell som trenger oppgradering. Vanskelig å sove i frontrommene grunnet trafikk av tog og biler. Hotellet har i likhet med andre hotell i Quality-gruppen en særdeles bra og sunn frokost. Dermed forlater man hotellet med et positivt siste-inntrykk.
Les hele anmeldelsen
3

Hotel som trenger oppgradering

20. juni 2016, Norway, SkedsmoNorway

Hotellet har sett sine bedre dager. Litt slitent. Greit nok, og noen småting ville ha forbedret opplevelsen betraktelig. Haspen for å åpne vinduene er fjernet fordi de er redd for at noen skal hoppe u…

Hotellet har sett sine bedre dager. Litt slitent. Greit nok, og noen småting ville ha forbedret opplevelsen betraktelig. Haspen for å åpne vinduene er fjernet fordi de er redd for at noen skal hoppe ut (det ble hevdet i resepsjonen). Resepsjonen ga oss en haspe slik at vi fikk luft. Ikke aircondition på rommet. Det er ikke ekstra strømkontakt i nærheten til å lade mobil. Det medførte at vi måtte ta ut kontaktene til nattbordlampene. Frokosten på hotellet var veldig god og bra! Et pluss!
Les hele anmeldelsen
3

Sentralt med god frokost

14. juni 2016, Moss, Norge, Thomas P

Var der som foreldrepar fra lørdag til søndag i forbindelse med håndballturnering i Stavern.Vårt rom fremstod ganske slitt. Det virket til å være en del rehabilitering på gang, så dette er under forbe…

Var der som foreldrepar fra lørdag til søndag i forbindelse med håndballturnering i Stavern.Vårt rom fremstod ganske slitt. Det virket til å være en del rehabilitering på gang, så dette er under forbedring vil jeg tro. Manglet restaurant på hotellet, men kort vei til andre spisesteder. Hadde utsikt mot baksiden av hotellet. Ok utsikt på fremsiden. Fikk høre det var en del bråk på natten fra andre som hadde rom mot havna pga. en potetbod med høylydt folk og måker.
Les hele anmeldelsen
3

Et hyggelig opphold

13. juni 2016, Moss, Norge, eNron09

Bodde to dager på dette hotellet med familie. Dårlig førsteinntrykk med sur søppel lukt i bakgården, hvor parkering er, ellers et slitt hotell som hadde fortjent litt enkel oppussing noen steder. Veld…

Bodde to dager på dette hotellet med familie. Dårlig førsteinntrykk med sur søppel lukt i bakgården, hvor parkering er, ellers et slitt hotell som hadde fortjent litt enkel oppussing noen steder. Veldig god frokost, men to sure øst europeiske damer som betjente frokostsalen var nedtur. Hyggelig betjening som ghorde det de kunne for at vi skulle få et hyggelig opphold. Flott rom som hadde blitt oppgradert før ankomst, gjorde dette til en hyggelig opplevelse Stor flott balkong...nedslitt og full av fuglemøkk. Men.....60,- for parkering på hottelets egne plasser - fysj, burde opplyses. Men alt i alt, et hyggelig opphold og vi kommer sikkert tilbake.
Les hele anmeldelsen
2.320.94.000 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK