Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Larvik, Norge

Quality Hotel Grand Farris

Larvik,  Norge

I sentrum av Larvik ligger Quality Hotel Grand Farris like ved bryggekanten med utsikt over fjorden.
Hotellet egner seg godt for deg som skal holde konferanse, arrangere selskap, eller bare en avslappende weekend på hotell i Vestfold.

Quality Hotel Grand Farris 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand Farris

53% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 147 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
2

Fordums storhet?

15. september 2016, Oslo, Norge, MissTeri77

Slitt hotell som forsøker å være bedre enn det er. Nydelig, dyktig nattevakt. Kveldsresepsjonisten, en ung mann, noe mer kranky og avmålt. Dårlig renhold på rommet. Vindu ut mot gaten, mye forstyrrels…

Slitt hotell som forsøker å være bedre enn det er. Nydelig, dyktig nattevakt. Kveldsresepsjonisten, en ung mann, noe mer kranky og avmålt. Dårlig renhold på rommet. Vindu ut mot gaten, mye forstyrrelser på kveldstid fra uteserveringen, samt røyklukt som siver opp mot rommet. Ingen informasjon om frokostider, telefonnummer til resepsjonen, informasjon om Larvik, etc., på rommet. Ingen roomservice.
Les hele anmeldelsen
3

Sentralt

13. september 2016, Virginia, Sigrun65

Var på fototur med min sønn og valgte dette hotellet. Vi hadde dobbeltrom med to separate senger, så ut som noen hadde hatt det litt travelt med å sette dem inn på rommet. Sengene sto litt skeivt og r…

Var på fototur med min sønn og valgte dette hotellet. Vi hadde dobbeltrom med to separate senger, så ut som noen hadde hatt det litt travelt med å sette dem inn på rommet. Sengene sto litt skeivt og rommet var litt stusslig. Men fin liten balkong, så vi var fornøyde. Neste morgen oppdaget vi at dusjen var lekk, hull i slangen, det skulle fikses sa han i resepsjonen. Frokosten var veldig bra, godt utvalg og god kvalitet på maten-stort pluss! Vi var så borte hele dagen, kom sent tilbake og fremdeles var dusjen ikke fikset. Ned i resepsjonen var det to hyggelige damer, de sa at vi burde fått nytt rom med en gang...så etter en del fram og tilbake fikk vi et enkeltrom i tillegg til det vi hadde. Det fungerte greit. Ved utsjekking ( etter nok en deilig frokost) spurte Line i resepsjonen hvordan det hadde gått. Vi fortalte og hun beklaget veldig at vi ikke hadde hatt en positiv opplevelse der. Det likte hun dårlig, hun sendt med oss litt godsaker og gjorde at vi satt igjen med et godt inntrykk av hotellet. Der har dere en topp resepsjonist!
Les hele anmeldelsen
4

Godt opphold

5. september 2016, Rauland, Norge, signeo132

Godt opphold med det jeg trengte for de dagene jeg bodde ved hotellet. Savnet en litt større seng. SUPER frokost og hyggelig betjening. Litt uro i gang og i etasjen over, det gode er at det roet seg.…

Godt opphold med det jeg trengte for de dagene jeg bodde ved hotellet. Savnet en litt større seng. SUPER frokost og hyggelig betjening. Litt uro i gang og i etasjen over, det gode er at det roet seg. Litt slitent hotell, med gode muligheter for forbedring - SUPER betjening med eierforhold til jobben gjorde oppholdet bra.
Les hele anmeldelsen
3

Fin overnatting plass til folk som skal reise til Danmark med båt fra Larvik

24. august 2016, Bergen, Norge, Roy K

Hotellet er preget at det drar på åra, rommet var bra stander men dreneringsrør til vask og dusj var nesten tett. Vannet randt seint ned. Det var bra service ved hotellet, frokosten på hotellet var ve…

Hotellet er preget at det drar på åra, rommet var bra stander men dreneringsrør til vask og dusj var nesten tett. Vannet randt seint ned. Det var bra service ved hotellet, frokosten på hotellet var veldig bra med tanke på utvalget av pålegg varmt og kaldt, veldig bra for en familie med barn mye å velge på menyen.
Les hele anmeldelsen
4

Besøk august 2016

22. august 2016, Oslo, Norge, Einar W

Ble mottatt av en meget hyggelig person i resepsjonen. Rommene var klare og helt ok. Parkering på baksiden av hotellet til en hyggelig døgnpris. Frokosten var meget god og delikat anrettet. Hotellet a…

Ble mottatt av en meget hyggelig person i resepsjonen. Rommene var klare og helt ok. Parkering på baksiden av hotellet til en hyggelig døgnpris. Frokosten var meget god og delikat anrettet. Hotellet anbefales ogvi kommer gjerne tilbake.
Les hele anmeldelsen
2.370.124.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.