Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand Farris

Om hotellet

Finne frem til hotellet

Med tog

Larvik togstasjon

Med buss

Larvik stasjon

Med båt/Superspeed

10 minutter (med bil) fra fergeterminal i Larvik

Med taxi

Vestfold Taxi 33420200

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her 

Om Quality Hotel Grand Farris

Antall rom

91 rom - 175 sengeplasser

Antall konferanselokaler

7 stk - totalt plass til 220 deltagere

Avstand flyplass

Torp Sandefjord Lufthavn (22 km)
Oslo Lufthavn (160 km)

Avstand tog og kollektivtrafikk

Larvik stasjon (100 meter)

Om Quality Hotels

 

Quality Hotel Grand Farris er et fullservice konferansehotell beliggende på bryggekanten i hjertet av Larvik sentrum.

Konferanse i Larvik

Hotellets konferanselokaler har kapasitet på inntil 220 personer fordelt på 14 konferanserom med naturlig belysning og flott utsikt over Larviksfjorden. Vår imøtekommende og erfarne stab sørger for at ditt arrangement gjennomføres problemfritt.

Lokaler

På hotellet finnes lokaler i flere størrelser og for alle anledninger. Bankettsalen er et flott syn når den er dekket til bryllup eller konfirmasjon. Borgerstuen og Handelsstanden egner seg perfekt for mindre selskap, mens Victoria danner en fin ramme rundt mindre familiesammenkomster.

Beliggenhet

Hotellets sentrale og sjarmerende beliggenhet gir kort vei til sentrum, jernbanestasjon og Larviks varierte kulturtilbud. Opplev vikingtiden på nært hold på historiske Kaupang, en av Norges eldste vikingbyer, eller ta med kollegaer eller familien til Høyt og Lavt Aktivitetspark. Opplev Norges solkyst og områdets mange spennende aktiviteter.

Nattklubb

På fredag og lørdag kveld kan du danse natten lang på Hotel Grand Farris' nattklubb eller smake på ferske lokale produkter i hotellets sjarmerende restaurant. Enten du ønsker en smidig gjennomført konferanse eller en avslappende weekend sørger vi for et komfortabelt opphold.

2.180.162.605 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK