Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand, Borås Borås ,  Sverige

Se alle hotell i Borås, Sverige

Quality Hotel Grand, Borås

Borås,  Sverige

Quality Hotel™ Grand, Borås er det selvsagte valget for både konferanse og fritid i Borås og vest-Sverige. På hotellet kan du benytte deg av vårt spa, Borås største nattklubb og fine dining. Ønsker du å se mer av byen, ligger vi i nærheten av det meste.

Quality Hotel Grand, Borås 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Borås

Med 16 fleksible møtelokaler, kunnskapsrike ansatte og sentral beliggenhet er Quality Hotel™ Grand, Borås et moderne konferansehotell. Vår ambisjon er å inspirere, overraske og gi deg litt mer enn hva du forventer deg. Da har vi lykkes!

Konferanselokaler og møterom

Vår konferanseavdeling i tredje etasje rommer opptil 600 personr fordelt på elleve konferanselokaler, fem grupperom og en stor konferansekafé. Møtelokalene er moderne, fleksible og fullt utstyrt. Her kan du lese mer om våre konferanselokaler.

Mat og drikke

Vi på Quality Hotel™ vet at pauser er viktige. Så viktige at vi har et helt team som fokuserer på å gjøre dine pauser så bra som mulig. Hos oss er alt inkludert i pausene. Spis så mye frukt, softis og popcorn du orker, og kaffe og te står alltid fremme. Vårt ønske er at dere skal få oppleve små Quality Moments. Les mer om mat og drikke her.

Event

Med 16 konferanselokaler i ulike størrelser er vi vant til å arrangere vellykkede event for alle anledninger. Vårt dyktige personale hjelper deg å planlegge og gjennomføre det perfekte eventet med alt fra mat og drikke til dekor og underholdning. Les mer om event på Quality Hotel™ Grand, Borås.

Bestille konferanse

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og for forespørsler, på telefon +46 33 799 00 19, alternativt via mail q.bokning.grand.boras@choice.se

2.460.213.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.