Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand, Borås Borås ,  Sverige

Se alle hotell i Borås, Sverige

Quality Hotel Grand, Borås

Borås,  Sverige

Quality Hotel™ Grand, Borås er det selvsagte valget for både konferanse og fritid i Borås og vest-Sverige. På hotellet kan du benytte deg av vårt spa, Borås største nattklubb og fine dining. Ønsker du å se mer av byen, ligger vi i nærheten av det meste.

Quality Hotel Grand, Borås 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Borås

Vi har 16 lyse konferanselokaler og møterom med plass til 350 personer. I bankettsalen får opptil 400 gjester plass samtidig. Dessuten har vi både konferansekafé og resepsjon - alt i samme etasje.

Samlet konferanseetasje

Alle konferanselokaler med tilhørende konferansekafé ligger i tredje etasje. Midt i konferansesenteret ligger resepsjonen der dere raskt får all den hjelpen dere behøver til konferansen. Vår konferanseresepsjon er bemannet når dere har konferanse.

Utstyr

Samtlige lokaler er utstyrt med PC-projektorer, whiteboard, flippover, blokker og penner, og selvsagt gratis wifi for samtlige deltakere. Lokalene møbleres etter deres behov. Noen av rommene har skillevegger for å kunne endre på størrelsen, og alle rom har store vinduer med mye naturlig lys, samt lystette gardiner ved for eksempel data- og videopresentasjoner.

Ekstra plass

Er det ikke nok plass i lokalet til deres arrangement kan dere også bruke lobbyen og konferansekaféen. Vi hjelper dere å planlegge og gjennomføre konferanser, event, utstillinger, fester, mingling og middager både i og utenfor lokalene.

Kapasitet

Nedenfor kan man se makskapasiteten til våre konferanselokaler.
Boråssalen A och B + Café

400 personer

Boråssalen A och B

350 personer

Boråssalen A

114 personer

Boråssalen B

200 personer

Älvsborgssalen A/B

160 personer

Åsunden/Hofsnäs

80 personer

Tolken/Sundholmen

80 personer

Almenäs

50 personer

Hörnan

50 personer

Viskan

10 personer

5 møterom

12 peroner/rom

Bestille konferanse

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og for forespørsler, på telefon +46 33 799 00 19, alternativt via mail q.bokning.grand.boras@choice.se

2.460.213.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.