Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Grand, Borås Borås ,  Sverige

Se alle hotell i Borås, Sverige

Quality Hotel Grand, Borås

Borås,  Sverige

Quality Hotel™ Grand, Borås er det selvsagte valget for både konferanse og fritid i Borås og vest-Sverige. På hotellet kan du benytte deg av vårt spa, Borås største nattklubb og fine dining. Ønsker du å se mer av byen, ligger vi i nærheten av det meste.

Quality Hotel Grand, Borås 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Grand, Borås

Quality Hotel™ Grand, Borås er ditt førstevalg når det kommer til konferanser, messer, festligheter og uteliv i Borås og vest-Sverige. Helt siden åpningen i 1972 har vi vært ett av Borås mest populære hotell. Nyt Ciluette CitySpa, restauranter, bar, møterom og Borås største nattklubb.

Sentralt midt i Borås

300 meter fra Borås sentralstasjon, et steinkast fra Stora Torget og direkte ved Viskans strand venter Quality Hotel™ Grand, Borås på deg. Vi er stolte av å være et populært hotell blant de lokale, forretningsreisende og turister, det tror vi er takket være vår sentrale beliggenhet hvor vi er nabo med den vakre Stadsparken og at vi er i gangavstand til hele bykjernen. Andre ting våre gjester nevner som det beste med Quality Hotel™ Grand, Borås er den gjennomtenkte servicen vår, og den gode maten. Hva er viktigst for deg? Kom til oss og finn det ut!

Måltider for alle anledninger - bestill bord online

Vi vet at fellesområder, god mat og utvalgt drikke er forutsetningen til et bra hotell, og en av grunnene til at vi er Borås naturlige samlingsplass. Fra dans og moro på populære Grands Nattklubb, til intime middager med nære og kjære i populære restaurant BARA. Hos oss behøver du ikke å velge. Spis lunsj, helgebrunsj eller ha bryllupsmiddagen og festen ved hjelp av Grands herlige kjøkkenteam. Her kan du bestille bord online og lese mer om våre restaurantkonsept og barer.

Ciluette City Spa – Din plass for ro og velbefinnende

Lukk igjen øynene, len deg tilbake og slapp helt av. Hos Ciluette City Spa kan du legge igjen hverdagen utenfor en stund, og samle ny energi. Merk at vi har 18 års aldersgrense for å få tilgang til spa-fasillitetene i foresattes selskap. Vi tilbyr alt fra ansikts- og kroppsbehandlinger til massasje, spakurer og kurbad.

Uante konferanse- og eventmuligheter

Skal du arrangere en konferanse, et event eller et møte i Borås? Her finnes det konferansemuligheter for opp til 600 deltagere og 16 ulike møterom og konferanselokaler i varierende størrelse. Vårt personale tar hånd om dere gjennom hele dagen, og passer på at konferansen blir vellykket. Leter du etter større lokaler som passer til byllupsfester, store after work, messer, lanseringer eller andre store arrangement, har vi de perfekte lokalene.

Hvordan vil du bo? 

Vi har alt fra prisgunstige moderat- og standardrom til smarte Familierom og større Deluxe-rom på hele 42 kvadratmeter. Les mer om rommene her.

Våre pilarer

Hotellet har pilarene KUNST – DESIGN – TEKSTIL OG MOTE i fokus. Vi vil at disse ordene skal gjennomsyre hotellet det sekundet du går inn døren. Du skal se det i materialvalget på møbler og tekstiler, i kunsten og fargevalget. Vi knytter oss til Borås sin tekstile arv og bruker i størst mulig grad lokale produkter. Det kan du se på våre matter, gardiner og spesialbygde møbler fra et lokalt verksted. 

Tjen Nordic Choice Club-bonuspoeng

Quality Hotel™ Grand, Borås ble i januar 2016 en del av Nordic Choice Hotels og det er bra for deg. Om du er medlem av vårt lojalitetsprogram Nordic Choice Club får du bonuspoeng når du bor hos oss, og du kan benytte deg av spesielle tilbud hos oss. Om du ikke allerede er medlem, kan du enkelt bli det her.

Opplev Borås

I byen vår er det mye å se og gjøre. Her kan du lese mer om Borås.

Kontakt

  • Hallbergplatsen 2 503 30 Borås , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Tog/buss

Til Borås sentralstation

Fra Göteborg Landvetter Airport

Taxi til hotellet

Taxi

Vi anbefaler Sverigetaxi Borås, telefon +46 33 12 70 70

Om Quality Hotel Grand, Borås

Antall rom

158 stk - 250 sengeplasser

Antall konferanselokaler 

16 stk - plass til 600 personer

Avstand flyplass

Göteborg Landvetter Airport: 42 km. 
Ca 25 minutter

Avstand lokaltrafikk

Resecentrum: 300 m, 5 min

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.470.234.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.