Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Globe

Stockholm,  Sverige

Velkommen til "nye" Quality Globe. I oktober 2014 åpnet vi dørene til et dobbelt så stort, dobbelt så bra hotell. Vi tilbyr den perfekte møteplassen for konferanse, event og fritid, midt i et opplevelsesentrum i sør-Stockholm

Quality Hotel Globe 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Globe

Gjennom en lang konferansedag trenger man energipåfyll. En Quality Break, rett og slett. For ikke å snakke om at man trenger en god lunsj og middag.

Quality Breaks

Vi på Quality Hotel Globe vet at pauser er viktige. Så viktig at vi har et helt team som fokuserer på å gjøre pausene dine så gode som mulig. Hos oss er alt inkludert i pausene - spise så mye frukt og snacks du vil, og drikk så mye kaffe og te du vil. Vi har også egne popcorn- og softismaskiner der du når som helst kan forsyne deg selv. Alt for å gi deg energi til en god arbeidsdag.

Grønt og godt

Vi på Quality Hotel Globe synes det viktig at du spiser sunt, grønt og godt når du bor hos oss. Vi dekker på buffet med mye frukt og grønnsaker til frokost, lunsj og pausemat, for at du skal få muligheten til å spise sunt. Det er også viktig for oss at maten kommer fra råvarer som behandles med respekt og omtanke. Våre økologiske varer er godt merket, og er et sikkert valg for å sikre det beste måltidet.

Konferansemeny

På Quality Hotel Globe tilbyr vi en fin konferansemeny basert på sesongens råvarer. Kontakt oss gjerne for menyforslag.

Bestille konferanse 

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +46 8 686 63 20 eller via q.globe@choice.se

2.280.169.511 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK