Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Globe

Stockholm,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Globe, vegg i vegg med Ericsson Globe og Tele2 Arena. Som et av Stockholms største hotell tilbyr vi en perfekt beliggenhet for konferanser og arrangementer og for deg som vil bo behagelig for å oppleve det beste av hovedstaden.

Quality Hotel Globe 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Globe

Med 527 rom og en kapasitet på 1400 konferansedeltagere, er Quality Hotel Globe et av Stockholms største konferanseanlegg. Vi vet at ingen møter er like og at behovet varierer. Hos oss kan møter planlegges måneder og år i forveien, og allikevel kan det oppstå et behov samme dag.

Konferanselokaler og møterom

Hos oss kan du ha konferanse i fleksible konferanselokaler som rommer alt fra en til 400 personer. For det lille og spontane møtet har vi en lounge over to etasjer hvor du er velkommen til å slå deg ned. Trenger du å sitte mer adskilt, har du styrerommet i niende etasje. Flere av våre suiter med egen stue passer også godt til det lille møtet.

Mat og drikke

Vi på Quality Hotels vet at pauser er viktige. Så viktig at vi har et helt team som fokuserer på å gjøre pausene dine så gode som mulig. Hos oss er alt inkludert i pausene - spise så mye frukt og snacks du vil, og drikk så mye kaffe og te du vil. Vi har også egne popcorn- og softismaskiner der du når som helst kan forsyne deg selv. Alt for å gi deg energi til en god arbeidsdag! Les mer om mat og drikke her.

Event

Med 18 konfernaselokaler vegg i vegg med Ericsson Globe, er vi vant til å arrangere vellykkede arrangement for alle anledninger. Kombinerer dere konferansen med en konsert eller idrettsarrangement i Globen er suksessen garantert!

Quality Meeting Advisor hjelper deg til suksess

Vi vt at møtesbehovet kan variere, og at tiden din er verdifull. For at du skal få det beste utav møtet og dagen tildeles hver konferansebooking en egen prosjektleder som hjelper deg med hele opplegget for konferansen.

Bestille konferanse 

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på
+46 8 686 63 20 eller via q.globe@choice.se

2.311.63.057 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK