Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Globe

Stockholm,  Sverige

Velkommen til "nye" Quality Globe. I oktober 2014 åpnet vi dørene til et dobbelt så stort, dobbelt så bra hotell. Vi tilbyr den perfekte møteplassen for konferanse, event og fritid, midt i et opplevelsesentrum i sør-Stockholm

Quality Hotel Globe 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Globe

På Quality Hotel Globe finner du lokaler både for den store og den lille festen. Her har du mulighet til å arrangere kickoff, messer og bedriftsevent.

Stjärnrummet

Stjärnrummet er på hele 302 kvadratmeter, har en kapasitet på 300 personer, og ligger i hotellets toppetasje. Lokalet passer perfekt til større arrangement som bedriftssamlinger, kickoffs og messer, i tillegg til at det er mulighet for å dekke på til festmiddag. Rommet er utstyrt med to prosjekterer, mikrofoner, og lys- og lydutstyr. I tillegg har dere en herlig utsikt over både Ericsson Globe og nye Tele 2 Arena, og tilgang til vår terasse og loungerom.

Eventrestauranten

Vår eventrestaurant gir deg som gjest en opplevelse ikke mange andre restauranter kan tilby. Med beliggenhet i syvende etasje og utsikt over arenaen i Ericsson Globe, serveres det spesialmiddager, vår frokostbuffet og forretningslunsj. Restauranten kan også benyttes til mingling, og andre middags- eller festarrangement.

Fest og middag

I tilknytning til eventrestauranten i syvende etasje ligger fest- og middagslokalet Sjuelva, med egen bar og plass til 165 middagsfester.

Lounge og dansegulv

Mellom Sjuelva og Eventrestauranten ligger Loungen, som er tilpasset for mingling og dans - og 300 personer.

Personlig service

Vårt dyktige personale hjelper deg med å planlegge og gjennomføre det perfektet eventet, med alt fra mat og drikke til dekor og underholdning. Kontakt oss gjerne for flere ideer og prisforslag.

Eventkapasitet

Under ser du kapasiteten i våre eventlokaler.

Bankett

Langbord 300 personer
Runde bord 240 personer

Eventrestauranten

250 personer

Sjuelva

165 personer

Bestille event

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel
på +46 08 686 63 20 eller
via q.globe@choice.se

2.240.167.025 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK