Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Globe

Stockholm,  Sverige

Velkommen til "nye" Quality Globe. I oktober 2014 åpnet vi dørene til et dobbelt så stort, dobbelt så bra hotell. Vi tilbyr den perfekte møteplassen for konferanse, event og fritid, midt i et opplevelsesentrum i sør-Stockholm

Quality Hotel Globe 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Globe

På Quality Hotel Globe finner du lokaler både for den store og den lille festen. Her har du mulighet til å arrangere kickoff, messer og bedriftsevent.

Stjärnrummet

Stjärnrummet er på hele 302 kvadratmeter, har en kapasitet på 300 personer, og ligger i hotellets toppetasje. Lokalet passer perfekt til større arrangement som bedriftssamlinger, kickoffs og messer, i tillegg til at det er mulighet for å dekke på til festmiddag. Rommet er utstyrt med to prosjekterer, mikrofoner, og lys- og lydutstyr. I tillegg har dere en herlig utsikt over både Ericsson Globe og nye Tele 2 Arena, og tilgang til vår terasse og loungerom.

Eventrestauranten

Vår eventrestaurant gir deg som gjest en opplevelse ikke mange andre restauranter kan tilby. Med beliggenhet i syvende etasje og utsikt over arenaen i Ericsson Globe, serveres det spesialmiddager, vår frokostbuffet og forretningslunsj. Restauranten kan også benyttes til mingling, og andre middags- eller festarrangement.

Fest og middag

I tilknytning til eventrestauranten i syvende etasje ligger fest- og middagslokalet Sjuelva, med egen bar og plass til 165 middagsfester.

Lounge og dansegulv

Mellom Sjuelva og Eventrestauranten ligger Loungen, som er tilpasset for mingling og dans - og 300 personer.

Personlig service

Vårt dyktige personale hjelper deg med å planlegge og gjennomføre det perfektet eventet, med alt fra mat og drikke til dekor og underholdning. Kontakt oss gjerne for flere ideer og prisforslag.

Eventkapasitet

Under ser du kapasiteten i våre eventlokaler.

Bankett

Langbord 300 personer
Runde bord 240 personer

Eventrestauranten

250 personer

Sjuelva

165 personer

Bestille event

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel
på +46 08 686 63 20 eller
via q.globe@choice.se

2.280.169.511 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK