Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Globe Stockholm ,  Sverige

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Globe

Stockholm,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Globe, vegg i vegg med Ericsson Globe og Tele2 Arena. Som et av Stockholms største hotell tilbyr vi en perfekt beliggenhet for konferanser og arrangementer og for deg som vil bo behagelig for å oppleve det beste av hovedstaden.

Quality Hotel Globe 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Globe

På Quality Hotel Globe finner du lokaler både for den store og den lille festen. Her har du mulighet til å arrangere kickoff, messer og bedriftsevent.

Bankettsalen Galaxen

I vår bankettsal Galaxen i 4. etasje finnes det uendelige muligheter for konferanser, møter, eventer og fester for inntil 400 personer. Med sine 398 kvm, bra akustikk for opptredener og en takhøyde på hele 5,4 meter er lokalet perfekt for produktlanseringer eller store firmafester. Rett innenfor Galaxen finnes det store områder for mottakelse, mingling eller resepsjon for eventuell registrering. Her finnes det også en kaffestasjon med popkorn og softis.

Stjärnrummet

Stjärnrummet er på hele 302 kvadratmeter, har en kapasitet på 300 personer, og ligger i hotellets toppetasje. Lokalet passer perfekt til større arrangement som bedriftssamlinger, kickoffs og messer, i tillegg til at det er mulighet for å dekke på til festmiddag. Rommet er utstyrt med to prosjekterer, mikrofoner, og lys- og lydutstyr. I tillegg har dere en herlig utsikt over både Ericsson Globe og nye Tele 2 Arena, og tilgang til vår terasse og loungerom.

Vintergatan

Vintergatan i 11. etasje er et lyst møtelokale med mye rom, og utsikt mot både Globetorget og Tele2 Arena. Det er også tilgang til solterrassen, perfekt for en kaffe og litt frisk luft når været tillater.

Kinosalongen Cosmos

Vår egne kinosalong Cosmos har plass for 214 sittende gjester. Her finnes det en ordentlig scene og et stort kinolerret. I 3. etasje, i direkte tilknytning, finnes en kaffestasjon der man kan bestille Quality Hotel™ Break med kaffe, frukt, vann og softis samt popcorn. Nesten som på kino!

Arenarestauranten

Vår Arenarestaurant gir deg som gjest en opplevelse ikke mange andre restauranter kan tilby. Med beliggenhet i syvende etasje og utsikt over arenaen i Ericsson Globe, serveres det spesialmiddager, vår frokostbuffet og forretningslunsj. Restauranten kan også benyttes til mingling, og andre middags- eller festarrangement.

Sjuelva

I tilknytning til Arenarestauranten i syvende etasje ligger fest- og middagslokalet Sjuelva, med egen bar og plass til 165 middagsfester.

Lounge og dansegulv

Mellom Sjuelva og Arenarestauranten ligger Loungen, som er tilpasset for mingling og dans - og 300 personer.

Lobbyen

Sist, men ikke minst tilbyr vi en fantastisk lobby der bare fantasien setter grenser. Her har vi hatt alt fra tv-sendinger, reklamefilminnspillinger, motefotograferingern, pressekonferanser, og store fester. Et levende, romslig miljø i pent design.

Personlig service

Vi hjelper deg gjerne med å planlegge og gjennomføre det perfektet eventet, med alt fra mat og drikke til dekor og underholdning. Kontakt oss for flere ideer og prisforslag.

Eventkapasitet

Under ser du kapasiteten i våre eventlokaler.

Lobbyen

Stående: 1400 personer

Bankett Galaxen

Langbord: 300 personer
Runde bord: 260 personer

Stjärnrummet

Langbord: 250 personer
Runde bord: 240 personer

Arenarestaurangen

Stående: 250 personer

Sjuelva

Stående: 165 personer

Bestille event

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel
på +46 8 686 63 20 eller
via q.globe@choice.se

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.