Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Globe

Stockholm,  Sverige

Velkommen til "nye" Quality Globe. I oktober 2014 åpnet vi dørene til et dobbelt så stort, dobbelt så bra hotell. Vi tilbyr den perfekte møteplassen for konferanse, event og fritid, midt i et opplevelsesentrum i sør-Stockholm

Quality Hotel Globe 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Globe

Konferanse, møter og event

Ønsker du å arrangere kurs, konferanse eller event hos oss? Send inn en forespørsel, så kontakter vi deg innen kort tid.

Quality Conference

Med 578 senger og en kapasitet på 900 konferansedeltagere, er Quality Hotel Globe et av Stockholms største konferanseanlegg.

Konferenselokaler

Quality Hotel Globe har 18 unike og lyse møtelokaler, med plass til 1-320 personer, samt en delbar bankettsal med plass til opptil 400 personer.

Mat og drikke

Gjennom en lang konferansedag trenger man energipåfyll. En Quality Break, rett og slett. For ikke å snakke om at man trenger en god lunsj og middag.

Event

På Quality Hotel Globe finner du lokaler både for den store og den lille festen. Her har du mulighet til å arrangere kickoff, messer og bedriftsevent.

2.271.168.780 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK