Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Globe

Stockholm,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Globe, vegg i vegg med Ericsson Globe og Tele2 Arena. Som et av Stockholms største hotell tilbyr vi en perfekt beliggenhet for konferanser og arrangementer og for deg som vil bo behagelig for å oppleve det beste av hovedstaden.

Quality Hotel Globe 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Globe

Quality Hotel Globe er en yrende møteplass i sør-Stockholm, kun ti minutter fra Stockholm Sentralstasjon. Med våre 527 romslige hotellrom og 18 konferanserom er vi byens tredje største konferansehotell.

Uslåelig beliggenhet

Globenområdet er en av Stockholms mest levende møteplasser. Hotellet ligger rett ved de store arenaene: Annexet, Hovet, Ericsson Globe og Tele2 Arena. Så uansett om du besøker oss for å delta i en konferanse, se en konsert eller en hockeymatch eller bare ønsker deg en cityweekend, så står vår betjening klar til å gi deg en opplevelse utover det vanlige.

Et konferansehotell med uendelige muligheter

Sammen med vårt dyktige og dedikerte personal, hjelper vi deg med å få det optimale arrangementet eller konferanse ned i minste detalj. Les mer om Quality Hotel Globes konferansekonsept her.

Lobbybar

Hos oss på Quality Hotel Globe er du alltid velkommen til å nyte mat og drikke! Vår store, åpne lobby er en åpen for hotellgjester, og øvrige besøkende. Her finner du Bar X der du kan nyte en ettermiddagskaffe så vel som en drink, eller en god varmrett, fra vår barmeny. 

Brasserie X

På Brasserie X tilbyr vi lunsj og middag. Med en skandinavisk tone av det klassisk franske brasseriet, ønsker vi å tilby deg en klype overraskelse i tradisjonelle retter, høy kvalitet og god stemning! 

Arenarestauranten

I syvende etasje finner du våre populære Arenarestaurant med utsikt rett inn i Ericsson Globe. Her serveres vår store frokostbuffé, konferanselunsjer og spesialmiddager. 

Arrangementsmeny

Skal dere på konsert eller kamp? Ved alle event på arenaene Tele2 Arena, Ericsson Globe, Hovet eller på Annexet tilbyr vi en arrangementsmeny Arenarestauranten i syvende etasje.

Stockholmsferie med familien

Quality Hotel Globe er et perfekt valg for en Stockholmshelg med hele familien. Vi tilbyr flere romslige hotellrom i ulik utførelse der hele familien for plass. 

En del av nye Globen City

Hotellet står nå ovenfor en spennende forandring. Sammen med arenaene i Globenområdet kommer man til å skape Sveriges ledende konferanse- og eventområde. Vi håper selvfølgelig på å bli en viktig del og naturlig møteplass i destinasjonen ”Stockholm Live District”.

Hjertelig velkommen til Quality Hotel Globe!

Kontakt

  • Telefon: +46 8 686 63 00
  • Faks: +46 8 686 63 01
  • E-post: q.globe@choice.se
  • Org. nr: 556455-3062
  • Arenaslingan 7 12126 Stockholm , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet 

T-bane

Ta den grønne linjen nr. 19 mot Hagsätra. Gå av ved holdeplass Globen.

Fra Arlanda Airport

Arlanda Express eller flybuss til Stockholm C. Bytt til T-bane.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm,
telefon +46 08-15 00 00

Om Quality Hotel Globe

Antall hotellrom

527 stk

Antall handikaptilpassede rom

12 stk

Antall konferanselokaler

18 stk - kapasitet til over 1400 personer

Avstand til flyplasser

Stockholm Arlanda Airport: 41 km, 
ca 45-60 min
Bromma Stockholm Airport: 15 km, 
ca 30-35 min

Avstand lokaltrafikk

Globen T-banestation: 500 m, ca 3 minutters gange fra hotellet.

Stockholms Sentralstasjon: 5 km. Herfra går SJ:s tog, Arlanda Express og Flybussene.

Om Quality Hotels

Quality Hotels

2.311.63.057 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK