Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Globe

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Konferanselunsj

Mandag - fredag: 11.30 - 14.00

À la carte

Mandag - søndag: 17.00 - 23.00

Bar

Mandag - fredag: 13.00 - 24.00
lørdag: 12.00 - 24.00
Søndag: 12.00 - 23.00 

Gym & relax

Alle dager: 06.00 - 22.00
(Kun for hotellgjester)

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerferien og i langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Bestilling

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og bestilling på
telefon +46 08-686 63 00 eller
via q.globe@choice.se.

Quality Hotel Globe er så mye mer enn et konferansehotell. Brasserie X har gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Du kan ta en avkoblende stund i boblebadet, eller hvorfor ikke ta en drink i baren før et arrangement i en av arenaene i Globenområdet?

Frokost

Vår herlige frokostbuffet serveres i Arenarestauranten i 7. etasje. Her finnes alt du trenger for en god start på dagen! Vår frokostbuffet har et stort utvalg økologiske produkter.

Brasserie X

Gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av, det er vår matfilosofi. I Brasserie X møter våre nordiske tradisjoner det franske brasseriets avslappede atmosfære.

Om du kommer alene, med en gjest eller som en del av et selskap, er du alltid velkommen til Brasserie X. Vi har latt oss inspirere av det franske kjøkkenets klassiske meny, og lager retter med en nordisk vri og det vi kaller pinch of surprise. Det tradisjonelle opptrer side om side med noen uvanlige smakskombinasjoner, og vi hjelper deg gjerne med kveldens valg.

En rask middag en onsdag kveld, forretningslunsj med kunder eller en spesiell anledning med en spesiell person – vi lover å gjøre vårt beste for at du blir både mett, glad og fornøyd etter et besøk i Brasserie X. 

Eventrestauranten

I eventrestauranten duker vi opp til en herlig lunsjbuffet for konferanse- og møtegjester mandag til fredag.

Gym og relax

For å hente ny energi, besøk vår relaxavdeling i 11. etasje. Her finnes tredemølle for deg som vil trene, samt boblebad, badstue og dampbadstue for livsnyteren. Er det fint vær byr terassen på herlig utsikt over Globenområdet - velkommen opp på taket!

2.200.163.775 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK