Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Borlänge, Sverige
  • Teglfasaden på Quality Hotel Galaxen i Borlänge

Quality Hotel Galaxen

Borlänge,  Sverige

Quality Hotel Galaxen er et moderne hotell sentralt i Borlänge i hjertet av Dalarna. Hotellet har stor konferanseavdeling, hjemmekoselig restaurant og bredt underholdningstilbud. Hotellet egner seg godt til både privat- og bedriftsreise.

Quality Hotel Galaxen 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Galaxen

66% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 183 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Flott hotell

9. juli 2016, , John S

Perfekt for motorsyklister, med sin spaavdeling. Litt synd at badstuen var stengt, men dette var på grunn av at hotellet var fullt av barn som deltok på en lokal fotballturnering. Svært kort vei til s…

Perfekt for motorsyklister, med sin spaavdeling. Litt synd at badstuen var stengt, men dette var på grunn av at hotellet var fullt av barn som deltok på en lokal fotballturnering. Svært kort vei til sentrum og et stort utvalg av barer og restauranter.
Les hele anmeldelsen
4

Bra romstandard, grei plassering, hyggelig resepsjon

16. april 2016, Levanger, Norge, flips01

Rommet var veldig bra standard. Likte godt maten (burger) i restauranten. Dørene litt bedre isolert enn gjennomsnitt, men hører folk som skravler i gangen utafor ... Rommet var med parkett, nytt og fi…

Rommet var veldig bra standard. Likte godt maten (burger) i restauranten. Dørene litt bedre isolert enn gjennomsnitt, men hører folk som skravler i gangen utafor ... Rommet var med parkett, nytt og fint bad. Var litt dumt at det var oppussing i etasjen over kl. 07:00 ... kunne fått advarsel/tilbud om annen plassering ...

Svar fra eier

4. mai 2016

Tusen tack för din återkoppling gällandedin vistelsenpå Quality Hotel Galaxen. Din feedback betyder mycket för oss i vårat dagliga arbete med ständiga förbättringar. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka till oss på Quality Hotel Galaxen.

Les hele anmeldelsen
5

Sentralt og i orden

2. mars 2015, Lillehammer, Norge, Svein A

Hyggelig personale, rene og gode rom med parkett på gulvet. Sengene har gode madrasser som gjør at du sover meget godt. Dessuten en hel overmadrass som gjør at sengene ikke sklir fra hverandre... Frok…

Hyggelig personale, rene og gode rom med parkett på gulvet. Sengene har gode madrasser som gjør at du sover meget godt. Dessuten en hel overmadrass som gjør at sengene ikke sklir fra hverandre... Frokosten er variert med et tilstrekkelig utvalg av bra og sunn mat !
Les hele anmeldelsen
3

Hyggelig service

25. juli 2013, Høvik, Norge, jørgen K

Vi brukte hotellet som overnatting underveis til Carl Larsson museet i Sundborn(Falun). Det var en svært hyggelig resepsjonist som tok i mot oss og fikk oss installert. Vi ble noe overrasket(hadde bes…

Vi brukte hotellet som overnatting underveis til Carl Larsson museet i Sundborn(Falun). Det var en svært hyggelig resepsjonist som tok i mot oss og fikk oss installert. Vi ble noe overrasket(hadde bestilt via booking-com med pris ca 1650 sek). Hun ordnet prisen ned til ca 13oo sek.---hvor ligger feilen? I heisen(liften) stod det en hilsen fra "choice -kjeden; sjekk pris hos oss først , vi er billigst).Det tror jeg vi gjør neste gang. Forøvrig fikk hun anvist oss veien til et spisested i Borlänge sentrum, byen er ikke akkurat full av åpne restauranter en søndag kveld i juli, men det ble bra. Hyggelig frokost neste dag med ditto hyggelig betjening. Alt i alt et helt ok sted å sove over på.
Les hele anmeldelsen
5

Welcoming service

22. mai 2016, Borlange, Sverige, 540stens

Very friendly and welcoming. Good livstiden and East to fond. Nice silent room and good breakfast. Good dinnervrestsurany with pub atmosphere. Nice relax area with jacuzzi and a wonderful view over Bo…

Very friendly and welcoming. Good livstiden and East to fond. Nice silent room and good breakfast. Good dinnervrestsurany with pub atmosphere. Nice relax area with jacuzzi and a wonderful view over Borlänge. Love to come back soon.

Svar fra eier

24. mai 2016

Thank you very much for your positive feedback regarding your stay at Quality Hotel Galaxen. Our guests feedback is very important to us,and I am very happy that you enjoyed your stay with us. I look forward to wish you welcome back to Quality Hotel Galaxen.

Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK