Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Galaxen

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Tog

Borlänge Centralstation 

Fra Dala Airport

Buss nr 601 til Borlänge sentrum

Med bil

Se kart og veibeskrivelse

Om Quality Hotel Galaxen 

Antall rom 

127 rom - 240 sengeplasser

Antall konferanselokaler

16 stk - makskapasitet 800 personer

Avstand Dala Airport, Borlänge

10 km fra Dala Airport - ca 10 min 

Avstand Borlänge Centralstasjon

800 m - ca 3 min

Om Quality Hotels

Quality Hotel Galaxen er et fullservice konferansehotell i Borlänge, i hjertet av naturskjønne Dalarna. Hotellets konferanseavdeling har 16 fleksible lokaler med totalt kapasitet på inntil 800 personer. 

Mat og drikke

I hotellets restaurant serverer vi vår store frokostbuffet basert på økologiske og lokale råvarer. I hotellets uformelle Sportsbar finner du alt fra småretter og a la carte meny til vår populære kveldsmat. Her viser vi også alt av sport på storskjerm.

Stora Björn

Etter en krevende konferanse eller en dag med opplevelser i Dalarna kan du slappe av i hotellets danserestaurant, Stora Björn. Her finner du god mat og Dalarnas største dansegulv. Hotellet byr på en rekke underholdningstilbud som dans, show, teater, konserter og mye mer. På Quality Hotel Galaxen er det alltid noe å oppleve.

2.180.162.605 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK