Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Galaxen

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Lunsj

Mandag - fredag: 11.00 - 13.30

Restaurant

Mandag - lørdag: 18.00 - 23.00
Kjøkkenet stenger 22.00

Lobbybar

Mandag - søndag: 06.00 - 01.00

Relax og trening

Mandag - søndag: 06.00 - 21.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Booking

Ta gjerne kontakt med oss for booking:
Dagtid tlf +46 02 43 21 61 61 
Kveldstid på tlf +46 02 4321 61 65.

Bli medlem

Bli medlem i SportsBar Galaxen,  kontakt Helen Östergren på helen.ostergren@choice.se.

VI på Quality Hotel Galaxen vet at mat er viktig, og har derfor fokus på at du som gjest skal spise godt mens du er hos oss.

Frokost

Vi har en sunn og  næringsrik frokost, med en rekke økologiske alternativer. Husk at frokosten er dagens viktigste måltid.

Mathörnan

Restaurant Mathörnan er hotellets lyse og innbydende restaurant. Her finner du hotellets frokostbuffé og lunchbuffé basert på økologiske og lokale råvarer. Her kan du også innta dagens rett som serveres mandag til fredag.

Sportbar

I hotellets Sportsbar kan du slappe av med sportssendinger på storskjerm mens du koser deg med småretter, a la carte eller kveldsmaten. I hotellets danserestaurant, Stora Björn, serverer vi velsmakende mat i uformelle omgivelser. 

Galla

Vi arrangerer også gallamiddager. Velg mellom ferdige menyer eller sett dere sammen med vår kjøkkensjef og komponerer deres egen unike smaksopplevelse. Vi skreddersyr alt fra mat til underholdning og dekorasjoner og hjelper deg gjerne med å skape den rammen du ønsker.

Polaris

Vår avslapning Polaris ligger på toppen av hotellet med en flott utsikt over Borlänge. Det er menn og en kvinner sauna, boblebad, og muligheter til å øve litt. I dojoen er inkludert tredemølle, romaskin og en sykkelcomputer som du kan velge å sykle en del av Tour de France. Naturligvis er det flott å bare sitte og slappe av i våre komfortable lenestoler. Håndklær er inkludert.

2.190.163.493 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK