Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel™ Friends

Quality Hotel Conference

Bestill konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og spørsmål på 
+46 8 705 70 00 eller via conference.friends@choice.se.

Quality Hotel Friends er mer enn et vanlig konferansehotell. Vi er et event-hotell optimert for konferanser og møter i alle størrelser.

Small

Leter dere etter et lite rom for et par personer for et møte med kaffe, lunsj og middag? Da er våre mindre møterom perfekt, eller hvorfor ikke bestille vår suite med konferansebord i 25. etasje? Bli værende i  25. etasje etter konferansen, og spis i vår a la carte restaurant On Top.

Medium

Har du behov for et større rom med litt mer avansert teknologi og i tillegg middag om kvelden og overnatting for deltakerne? I konferanseetasjen har vi møterom for opptil 90 personer. Middagen  kan dere innta i restauranten, In Between. Her kan dere også sitte avskjermet hvis dere ønsker å sitte i fred for andre gjester.

Stor

Er det på tide å samle hele selskapet med kollegaer fra utlandet? Konferanse i noen dager, lunsjer, middager, underholdning og feiring? Vår Lille Bankettsal tar opptil 470 gjester og våre Store Bankettsal kan romme 1800 gjester. Våre profesjonelle og erfarne event-team vil sørge for at alt går som smurt med tanke på teknologi, logistikk, mat, drikke og service.

Extra large

For oss, er ingen omstendigheter for store eller for kompliserte. Vi har kunnskap og erfaring til å gjennomføre arrangementer for opptil 65 000 deltakere - utfordre oss med ditt drømme-arrangement!

Velkommen til Quality Hotel Friends - begivenhets hotell for de store øyeblikkene!

1.913.149.030 23