Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Friends

Solna,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel™ Friends - eventhotellet for de store øyeblikkene! Inntil Friends Arena og Mall of Scandinavia ordner vi møter og events i alle former og for alle anledninger.

Quality Hotel Friends 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Friends

Quality Hotel Friends er mer enn et vanlig konferansehotell. Vi er et event-hotell optimert for konferanser og møter i alle størrelser.

Small

Leter dere etter et lite rom for et par personer for et møte med kaffe, lunsj og middag? Da er våre mindre møterom perfekt, eller hvorfor ikke bestille vår suite med konferansebord i 25. etasje? Bli værende i  25. etasje etter konferansen, og spis i vår restaurant Brasserie X.

Medium

Har du behov for et større rom med litt mer avansert teknologi og i tillegg middag om kvelden og overnatting for deltakerne? I konferanseetasjen har vi møterom for opptil 90 personer. Middagen  kan dere innta i restauranten, In Between. Her kan dere også sitte avskjermet hvis dere ønsker å sitte i fred for andre gjester.

Stor

Er det på tide å samle hele selskapet med kollegaer fra utlandet? Konferanse i noen dager, lunsjer, middager, underholdning og feiring? Konferenslokalen O2 tar opptil 470 gjester og våre Eventsal kan romme 1800 gjester. Våre profesjonelle og erfarne event-team vil sørge for at alt går som smurt med tanke på teknologi, logistikk, mat, drikke og service.

Extra large

For oss, er ingen omstendigheter for store eller for kompliserte. Med nationalarenan Friends Arena vägg i vägg har vi kunnskap og erfaring til å gjennomføre arrangementer for opptil 65 000 deltakere - utfordre oss med ditt drømme-arrangement!

Velkommen til Quality Hotel Friends - begivenhets hotell for de store øyeblikkene!

Bestill konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og spørsmål på 
+46 8 705 70 00 eller via sales.friends@choice.se.

2.311.63.057 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK