Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Friends

Solna,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel™ Friends - eventhotellet for de store øyeblikkene! Inntil Friends Arena og Mall of Scandinavia ordner vi møter og events i alle former og for alle anledninger.

Quality Hotel Friends 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Friends

Konferanse, møter og event

Ønsker du å arrangere kurs, konferanse eller event hos oss? Send inn en forespørsel, så kontakter vi deg innen kort tid.

Quality Hotel Conference

Quality Hotel Friends er mer enn et vanlig konferansehotell. Vi er et event-hotell optimalisert for konferanser og møter i alle størrelser.

Konferanselokaler

Leter dere etter konferanserom for styremøte eller eventsal for årets kick-off? Hos oss er ingen møter for store eller for små, og våre anlegg er fullt tilpasset dine behov og ønsker.

Mat og drikke

Som ansvarlig for all mat og drikke til Friends Arena, vår nabo og Sveriges nye nasjonalarena med plass til 65 000 personer, er vi godt rustet til å servere mange gjester på en gang.

Event

Quality Hotel Friends er eventhotellet for de store øyeblikkene. Vi ordner event for alt fra 2 til 1800 gjester.

2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK