Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Friends

Solna,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel™ Friends - eventhotellet for de store øyeblikkene! Inntil Friends Arena og Mall of Scandinavia ordner vi møter og events i alle former og for alle anledninger.

Quality Hotel Friends 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Friends
Velkommen till oss på Qualiy Hotel Friends! Har du spørsmål angående ditt opphold? Da håper vi du får svarene her.
Parkering

Rett ved hotellet finnes det et begrenset antall parkeringsplasser. De koster 50 SEK/time eller 125 SEK/døgn og kan ikke forhåndsbestilles. Parkeringsbevis kjøpes i resepsjonen. Er parkeringsplassene opptatt anbefaler vi Arenagarasjen på Evenemangsgaten. I Mall of Scandinavia er det også mulighet for å parkere to timer gratis, deretter gjelder 15 SEK for hver påbegynte halvtime.

Mall of Scandinavia

For å komme til hotellet fra Solna lokaltogstasjon kan du gå gjennom kjøpesenteret. Den raskeste veien er via inngangen mellom hovedinngangen og inngangen ved O'Learys. 

Bagasjerom

Ved siden av lobbyen finnes et bagasjerom der vi tilbyr oppbevaring av bagasje før og etter ditt opphold.

Wifi

Alle våre hotellrom og offentlige områder har trådløst internett. Hent en innloggningskode i resepsjonen eller logg inn med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer som står på medlemskortet ditt.

Savner du noe?

Fikk du ikke med deg alt når du pakket? Ingen fare - i resepsjonen finner du det meste du trenger; tannbørste, tannkrem, barberhøvel, barberingskum, shampoo, balsam, fuktighetskrem, skopuss og sykit.

Oppgradering av rom

Vil du gjøre besøket ditt litt ekstra luksuriøst? Kanskje leter du til og med etter en suite med grandios utsikt over Stockholm? Kontakt booking på +46 08-705 70 00 eller via e-post til q.friends@choice.se så hjelper vi deg med oppgraderingsmuligheter.

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra kl.15.00
Utsjekking senest kl. 12.00

Åpningstider 

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30 
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Bar X

Mandag - søndag: 15.30 - 00.00

Brasserie X

Middag, mandag - søndag: 17.00 - 23.30 (kjøkkenet stenger 22.00)

Businesslunsj, mandag - søndag: 11.30 - 14.00 (kjøkkenet stenger 13.30)

Gym

Mandag - søndag: 06.00 - 23.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere med arrangement i Friends Arena, i ferier og utvalgte uker og helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

2.320.101.000 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK