Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Friends

In Between

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere ved arrangement på Friends Arena samt i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

I fjerde etasjen ligger restauranten In Between. Her serverer vi vår økologiske og sunne frokost hver dag. Det er i dette lokalet hvor våre konferansegjester får sin forhåndsbestilte lunsj.

Rom i rommet

Restauranten er møblert med flere ulike møbeltyper for å skape ulike rom i rommet. De ulike delene kan til og med skjermes av med drapperier for å skape et mer intimt miljø.

Chambre Séparée

Vil dere sitte ekstra avskillt fra andre gjester kan vi tilby et innglasset Chambre Séparée. Rommet passer perfekt om dere ønsker å holde taler, skåle eller feire et spesielt stort  øyeblikk.

2.200.163.775 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK