Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Friends

Solna,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel™ Friends - eventhotellet for de store øyeblikkene! Inntil Friends Arena og Mall of Scandinavia ordner vi møter og events i alle former og for alle anledninger.

Quality Hotel Friends 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Friends

I fjerde etasjen ligger restauranten In Between. Her serverer vi vår økologiske og sunne frokost hver dag. Det er i dette lokalet hvor våre konferansegjester får sin forhåndsbestilte lunsj.

Rom i rommet

Restauranten er møblert med flere ulike møbeltyper for å skape ulike rom i rommet. De ulike delene kan til og med skjermes av med drapperier for å skape et mer intimt miljø.

Chambre Séparée

Vil dere sitte ekstra adskilt fra andre gjester kan vi tilby et innglasset Chambre Séparée. Rommet passer perfekt om dere ønsker å holde taler, skåle eller feire et spesielt stort øyeblikk.

Åpningstider Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere ved arrangement på Friends Arena, samt i noen andre uker og helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Til eventer kan du forhåndsbestille bord på In Between

Bestill bord online

2.311.63.057 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK