Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Akkurat nå har vi tekniske problem ved innlogging på Min side, hvilket gjør at innlogging kan ta lenger tid en vanlig. Vi jobber for å løse problemet så fort som mulig. Du kan fremdeles gjennomføre bookingen din her på choice.no og har du spørsmål kan du alltid nå oss via chat, booking@choice.no eller telefon 22 33 42 00.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Friends

Solna,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel™ Friends - eventhotellet for de store øyeblikkene! Inntil Friends Arena og det kommende Mall of Scandinavia, ordner vi møter og events i alle former og for alle anledninger.

Quality Hotel Friends 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Friends

I første etasje, rett ved resepsjonen, ligger vår lobbybar First Moment.

En liten pause?

Her kan du nyte en lettere lunsj, lese avisen, bruke en våre datamaskiner, ha uformelle møter, eller rett og slett ta en drink med kollegaer eller venner.

Åpningstider

Åpningstider

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i eventene i Friends Arena og i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

2.210.164.555 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK