Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Fredrikstad, Norge

Quality Hotel Fredrikstad

Fredrikstad,  Norge

Med moderne arkitektur og design sentralt i Østfold er Quality Hotel Fredrikstad ideelt for gjennomføring av vellykkede konferanser, jobbreiser eller sosiale tilsetninger.

Quality Hotel Fredrikstad 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Fredrikstad

Noen møter krever kanskje mer enn en flipover?

Moderne konferanse

Quality Hotel Fredrikstad har moderne konferanselokaler med det siste av tekniske løsninger. Vi vet at en vellykket konferanse krever mer enn god planlegging.

Smidig gjennomføring

Vår imøtekommende stab er behjelpelig med planlegging, gjennomføring og tilpasning av lokalene til dine behov. Vi sørger for at din konferanse gjennomføres på en smidig måte og at du kan konsentrere deg om ditt arbeid.

Opplevelser på konferanse

Ønsker du en konferanse utenom det vanlige, kan vi tilby spennende opplevelser ved Oslofjorden. Her har vi aktiviteter – både på vann og land i regi av våre samarbeidspartnere som blant annet Opplev Fredrikstad og SYD:VENT

Bestille konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og til å sende en forespørsel på telefon  69 39 30 00 eller på e-post q.fredrikstad@choice.no

2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK