Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Fredrikstad, Norge

Quality Hotel Fredrikstad

Fredrikstad,  Norge

Med moderne arkitektur og design sentralt i Østfold er Quality Hotel Fredrikstad ideelt for gjennomføring av vellykkede konferanser, jobbreiser eller sosiale tilsetninger.

Quality Hotel Fredrikstad 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Fredrikstad

En konferanse blir alltid mer effektiv og positiv av god mat og drikke.

Mat inkludert på konferanse

Vi har en restaurant som bugner av gode smaksopplevelser, hvor menyen har fokus på sesongens råvarer. Konferansemenyer er dagens 2-retter og dagens 3-retter. Det å kunne spise en god matbit etter en lang og krevende konferansedag, skal ikke undervurderes.

Quality Breaks

Å spise god mat på konferanser er svært viktig. Det som også er lurt, er å ha små pauser hvor du kan få litt påfyll. Derfor har Quality Hotel Fredrikstad fersk frukt, popcorn, og ikke minst soft-is i vårt pausematkonsept.

Bestille konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og til å sende en forespørsel på telefon 69 39 30 00 eller på e-post q.fredrikstad@choice.no

2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK