Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Fredrikstad, Norge

Quality Hotel Fredrikstad

Fredrikstad,  Norge

Med moderne arkitektur og design sentralt i Østfold er Quality Hotel Fredrikstad ideelt for gjennomføring av vellykkede konferanser, jobbreiser eller sosiale tilsetninger.

Quality Hotel Fredrikstad 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Fredrikstad

Hotellets konferanseavdeling har 14 moderne møterom med en total kapasitet på inntil 500 personer. Uansett hvilken konferanse du er ute etter, kommer vi nok opp med en løsning.

Uansett anledning

Enten det dreier seg om et personlig møte for to eller en stor konferanse for 500 gjester, har Quality Hotel Fredrikstad moderne og fleksible rom som er godt egnet for en rekke arrangement. 

Store og små lokaler

Med hele 14 møterom å velge mellom kan hotellet tilby til sammen 740 m² med konferanseplass. Ballsalen har plass til 250 gjester og kan deles inn i tre separate rom. I rommet ved siden av ligger kultursalen, som har plass til 500 personer og egner seg utmerket for store banketter og bedriftsarrangementer.

Utstyr

Samtlige lokaler har prosjektor, lyd & mikrofonsystem, standard møteromstilbehør som penn/papir etc. Trenger dere spesielt teknisk utstyr eller en egen lyd- & bildetekniker kan dette også ordnes. Selvfølgelig har alle deltakerene på konferanse hos oss gratis internettilgang. Ta gjerne kontakt med vår Quality Meeting Advisor for å kunne skreddersy deres konferanse.

Kapasitet

Nedenfor ser du makskapasiteten til vår konferanselokaler.

Den Blå Grotte

450 personer

Diamantsalen 1+2+3

 280 personer

Diamantsalen 2+3 

210 personer

Diamantsalen 1+2

160 personer

Diamantsalen 3

90 personer 

Diamantsalen 2 

80 personer

Diamantsalen 1

80 personer

Møterom

Ta kontakt

Bestille konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og til å sende en forespørsel på telefon 69 39 30 00 eller på e-post q.fredrikstad@choice.no

2.311.63.057 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK