Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Fredrikstad, Norge

Quality Hotel Fredrikstad

Fredrikstad,  Norge

Med moderne arkitektur og design sentralt i Østfold er Quality Hotel Fredrikstad ideelt for gjennomføring av vellykkede konferanser, jobbreiser eller sosiale tilsetninger.

Quality Hotel Fredrikstad 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Fredrikstad

79% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 366 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Trivelig moderne hotell, med fantastiske resepsjonister.

20. oktober 2016, Fredrikstad, Norge, 377leneg

Fin beliggenhet, midt i byen. Resepjonistene vi møtte er i særklasse. Det var after work tilstelning i restaurranten når vi ankom fredag ettermiddag, med gratis tapas og hyggelige priser i baren. God…

Fin beliggenhet, midt i byen. Resepjonistene vi møtte er i særklasse. Det var after work tilstelning i restaurranten når vi ankom fredag ettermiddag, med gratis tapas og hyggelige priser i baren. Gode senger, men litt kjedelige rom. Frokosten er som på de fleste hoteller i dag, god, men ingen wowopplevelse. De som jobbet der var anonyme, kanskje helgepersonal? Kan anbefales:-)
Les hele anmeldelsen
5

Fint hotell

19. oktober 2016, Tromsø, Norge, teoballen

Oppholdt meg her 5 nettet i forbindelse med kurs. Trivelig personell, fine rom, god seng og god frokost. Ligger midt i Fredrikstad sentrum med kort avstand til alt du trenger. Trenger man noe mer enn…

Oppholdt meg her 5 nettet i forbindelse med kurs. Trivelig personell, fine rom, god seng og god frokost. Ligger midt i Fredrikstad sentrum med kort avstand til alt du trenger. Trenger man noe mer enn dette?
Les hele anmeldelsen
4

Veldig hyggelig hotel

15. oktober 2016, , CathrineWoman

Hadde en overnatting på hotellet. Ble møtt av hyggelig resepsjonist. Vi kom sent til hotellet, men Peppes er nærmeste nabo, så fikk spist der. Fine rom, og nydelig frokost. Flott frokostsal med hyggel…

Hadde en overnatting på hotellet. Ble møtt av hyggelig resepsjonist. Vi kom sent til hotellet, men Peppes er nærmeste nabo, så fikk spist der. Fine rom, og nydelig frokost. Flott frokostsal med hyggelige ansatte. Her kommer vi gjerne tilbake.
Les hele anmeldelsen
5

Kort tur til Fredrikstd

9. oktober 2016, Kongsberg, Norway, dsalinel

Vi vil gjerne komme tilbake. Rommet vårt var rent og pent. Barna likte Charlie Chaplins film som viser mens vi spiste frokost. Mangler litt da... så ikke røyk laks på frokost buffet'n. Ellers vi hadde…

Vi vil gjerne komme tilbake. Rommet vårt var rent og pent. Barna likte Charlie Chaplins film som viser mens vi spiste frokost. Mangler litt da... så ikke røyk laks på frokost buffet'n. Ellers vi hadde så koselig. Vi vil gjerne bo lengre neste gang og bli kjent med Fredrikstad. :)
Les hele anmeldelsen
5

Supert og sentralt hotel i Fredrikstad

9. oktober 2016, Stavanger, Norge, Stig E

Har bodd her 2 ganger og kommer tilbake igjen. Vår datter studerer i Fredrikstad, så greit å ha en fast base når vi er på besøk. Da vi har hunder ble også dette hotellet et naturlig valg da de aksepte…

Har bodd her 2 ganger og kommer tilbake igjen. Vår datter studerer i Fredrikstad, så greit å ha en fast base når vi er på besøk. Da vi har hunder ble også dette hotellet et naturlig valg da de aksepterer hunder. For oss så betyr det utrolig mye å få tatt med de 4 bente på tur :-) Rommene er store, funksjonelle og rene og pene. Sengene helt fantastisk. Alle som jobber på hotellet er meget hjelpsomme. Frukosten er super med mange valg. Parkering av bil blir i et betalt parkeringshus til 125kr dagen. Helt greit for en dag eller to. Er også en parkering på utsiden hvor det er gratis å stå fra 2000-0800, men er ofte full Kommer tilbake om ikke lenge.
Les hele anmeldelsen
2.390.66.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.