Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Fredrikstad, Norge

Quality Hotel Fredrikstad

Fredrikstad,  Norge

Med moderne arkitektur og design sentralt i Østfold er Quality Hotel Fredrikstad ideelt for gjennomføring av vellykkede konferanser, jobbreiser eller sosiale tilsetninger.

Quality Hotel Fredrikstad 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Fredrikstad

79% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 276 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
2

uproft

13. mai 2016, Kongsvinger, Norge, 370karig

Ikke greit - jeg fikk først et hotellrom jeg ikke kom inn på med den elektroniske brikken. Så skulle jeg få hjelp - og resepsjonisten skulle følge meg til rommet. Så huket en annen gjest tak i henne,…

Ikke greit - jeg fikk først et hotellrom jeg ikke kom inn på med den elektroniske brikken. Så skulle jeg få hjelp - og resepsjonisten skulle følge meg til rommet. Så huket en annen gjest tak i henne, hun forsvant med den, jeg ble stående og blomstre utenfor rommet, måtte ned igjen og lete etter vedkommende, mye om-og-men. Og hun kom heller ikke inn på rommet... så ble jeg tilbudt et annet og oppgradert rom - kjempefint - men da jeg kom inn der, hadde de glemt å ta ned persiennene, så det var helt uutholdelig varmt. Ikke mulig å sove der. Måtte bytte rom nok en gang. Så det det ble fryktelig mye styr for å få sovet ei natt på hotell - da det eneste jeg ønsket meg var et greit rom som det går an å komme seg inn på, og som har normal temperatur. . Blir nok ikke Quality i Fredrikstad neste gang, selv om frokosten var meget bra.
Les hele anmeldelsen
2

Sjerpings på morran

28. april 2016, , Tor-Hartvig B

Det er ikke bare fotballen som skranter i Fredrikstad for tiden. Det gjør også frokosten på dette hotellet. Den holdt ikke den standarden jeg er vant med eller forventer. Brødet var ikke fersk, og utv…

Det er ikke bare fotballen som skranter i Fredrikstad for tiden. Det gjør også frokosten på dette hotellet. Den holdt ikke den standarden jeg er vant med eller forventer. Brødet var ikke fersk, og utvalget ellers var også slapt. Så nært Svinesund og ikke beken? Det meste eller holdt god standard, som vanlig hyggelige betjening.
Les hele anmeldelsen
3

Popkornmaskin og softis

25. april 2016, , Morten R

Et fint hotel med god mat og fine rom. R3nt og pent på rommene. Morsomt med softismaskin i lobbyen. Savnet treningsrom da det må være mulig å få trent av seg isen igjen etter at man har spist den 😉…

Et fint hotel med god mat og fine rom. R3nt og pent på rommene. Morsomt med softismaskin i lobbyen. Savnet treningsrom da det må være mulig å få trent av seg isen igjen etter at man har spist den 😉 Personalet var hyggelig og imøtekommende. Fine konferanserom.
Les hele anmeldelsen
4

Russetid!

25. april 2016, Gjøvik, Norge, odadanielh

Hotellet var svært tilrettelagt for russerarrangementet på Fredriksten Festning. De ordnet buss til og fra, slik at vi kunne reise trygt, men de skulle ha gått litt senere på dagen, slik at vi slapp å…

Hotellet var svært tilrettelagt for russerarrangementet på Fredriksten Festning. De ordnet buss til og fra, slik at vi kunne reise trygt, men de skulle ha gått litt senere på dagen, slik at vi slapp å måtte komme så tidlig. Personalet var svært vennlige, rommene var rene og sengene gode. Eneste minus var at rommene var litt for varme om natten.
Les hele anmeldelsen
4

super beliggenhet, fine rom og god frokost.

19. april 2016, Fredrikstad, Norge, Elisabeth O

Bodde på hotellet i 10 dager, og er veldig fornøyd. Rommene er store, og renholdet var i hovedsak bra. Det beste med hotellet er beliggenheten. Det er kort vei til havna og flere butikker. Fantastisk…

Bodde på hotellet i 10 dager, og er veldig fornøyd. Rommene er store, og renholdet var i hovedsak bra. Det beste med hotellet er beliggenheten. Det er kort vei til havna og flere butikker. Fantastisk frokost med variert utvalg. Både økologiske matvarer, men også glutenfritt. Det er også mulig å smøre lunsj på hotellet til 65 kr. Det er mulikg å få rom med badekar eller dusj etter hva man selv ønsker. Et lite minus er parkeringen. Hotellet tilbyr ikke gratis parkering til gjestene, men det er parkering under hotellet som er driftet av europark. det er ganske dyrt, ca 180 kr for et døgn. Rundt hjørnet finnes et rimeligere alternativ, apenesfjellet. Her kostet det et sted mellom 50-80 kr å stå fra ettermiddag kveld til morgen neste dag.Stort sett fornøyd.
Les hele anmeldelsen
2.311.63.057 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK