Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Fredrikstad

Fredrikstad,  Norge

Med moderne arkitektur og design sentralt i Østfold er Quality Hotel Fredrikstad ideelt for gjennomføring av vellykkede konferanser, jobbreiser eller sosiale tilsetninger.

Quality Hotel Fredrikstad 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Fredrikstad

79% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 242 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
2

Konferanse i Fredrikstad Quality hotel

2. februar 2016, Norge, 25egils

Selve konferansen var meget bra gjennomført av hotellets kursverter. De sto på sent og tidlig for at alt skulle være tilrettelagt for oss. Men maten var en stor skuffelse og innbyr ikke til gjentakels…

Selve konferansen var meget bra gjennomført av hotellets kursverter. De sto på sent og tidlig for at alt skulle være tilrettelagt for oss. Men maten var en stor skuffelse og innbyr ikke til gjentakelse. Maten er en viktig del av en hotellovernatting og her har hotellet et klart forbedringspunkt.

Svar fra eier

3. februar 2016

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi jobber kontinuerlig med kvalitetssikring av alle ledd i vår organisasjon.

Les hele anmeldelsen
4

Supert hotell

1. februar 2016, Arendal, Norway, leo244

Sentrumsnært og meget trivelig hotell. Peppes pizza rett utenfor, genialt. Gå gata rett utenfor så transport er ikke nødvendig for å komme ut i byen. Litt dårlig/dyr parkeringsmuligheter for egen bil.…

Sentrumsnært og meget trivelig hotell. Peppes pizza rett utenfor, genialt. Gå gata rett utenfor så transport er ikke nødvendig for å komme ut i byen. Litt dårlig/dyr parkeringsmuligheter for egen bil. Hyggelig personale og god atmosfære på hotellet.

Svar fra eier

3. februar 2016

Tusen takk for din tilbakemelding. Kommunen har forandret parkerings pris/bestemmelser i byen etter 1. Januar 2016. Dette har gjort det litt billigere og parkere.

Les hele anmeldelsen
3

Bra hotell,men skuffende mat

26. januar 2016, Jessheim, Norge, Morten H

Hotellet er bra,men maten var tragisk,middagsbuffeten hadde ett mild sagt dårlig tilbud. To varmretter av middels kvalitet,og bare sjokolader til dessert er altfor dårlig. Jeg er kanskje litt godt van…

Hotellet er bra,men maten var tragisk,middagsbuffeten hadde ett mild sagt dårlig tilbud. To varmretter av middels kvalitet,og bare sjokolader til dessert er altfor dårlig. Jeg er kanskje litt godt vant,men dette var på linje med bufeeten på Stena Line,og det er ikke ett komplement

Svar fra eier

4. februar 2016

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi jobber hardt med og sikrestille maten vår. Håper vi kan få en ny mulighet til og gi deg en bedre opplevelse en annen gang. Velkommen tilbake.

Les hele anmeldelsen
5

Husmor

17. januar 2016, Fredrikstad, Norge, proteser49

Hotellet ligger sentralt til i Fredrikstad. En stor fin lobby og veldig hyggelige folk i resepsjonen det samme med alle de andre en hadde med og gjøre den tiden jeg bodde der. Hjelp var ikke noe probl…

Hotellet ligger sentralt til i Fredrikstad. En stor fin lobby og veldig hyggelige folk i resepsjonen det samme med alle de andre en hadde med og gjøre den tiden jeg bodde der. Hjelp var ikke noe problem de kom raskt og ordnet feilen. Veldig deilig med minibaren som var tom og isbitmaskinen ikke virket men kunne brukes til drikke og litt annet. Rommet var helt greit men bar preg av slitasje flere steder, men badet bare ikke tegn til slitasje rent og delikat. Hadde rommet i 10 dager og hadde det flott på alle måter. Frokosten var super, alt en kunne tenke seg av alle slag . Det er ett hotell som passer til alle. Senga var god.Ett hotell jeg kan anbefales på det varmeste. Takker så mye alle de flotte ansatte som jeg var i kontakt med på hotellet disse dagen mens min leilighet ble pusset opp etter utslag av sot fra vedovn.

Svar fra eier

3. februar 2016

Tusen takk. Håper du er trygt på plass i din leilighet igjen. Håper vi kan se deg igjen ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
5

Supert!

9. januar 2016, Krokstadelvs, 615henrietteb

Særdeles godt personale! Hadde med meg hund, og fikk allikevel et fint rom! Ekstremt hyggelig personale i resepsjonen. Sentral beliggenhet, pent hotell, fine rom, gode senger. Et hotel å anbefale rett…

Særdeles godt personale! Hadde med meg hund, og fikk allikevel et fint rom! Ekstremt hyggelig personale i resepsjonen. Sentral beliggenhet, pent hotell, fine rom, gode senger. Et hotel å anbefale rett og slett!

Svar fra eier

3. februar 2016

Tusen takk. Håper vi kan se deg og din hund tilbake snart:)

Les hele anmeldelsen
2.271.168.780 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK