Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Fredrikstad

Fredrikstad,  Norge

Med moderne arkitektur og design sentralt i Østfold er Quality Hotel Fredrikstad ideelt for gjennomføring av vellykkede konferanser, jobbreiser eller sosiale tilsetninger.

Quality Hotel Fredrikstad 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Fredrikstad

79% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 185 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
4

Flott hotell i Fredrikstad

26. juli 2015, , Thomas K

Moderne hotell midt i byen med gode tilbud, vennlig og oppmerksom betjening, pene og rene rom. Parkering for bil i p-anlegg i kjeller, men ikke inkludert i prisen for rom, ca 180 kr. pr døgn er for dy…

Moderne hotell midt i byen med gode tilbud, vennlig og oppmerksom betjening, pene og rene rom. Parkering for bil i p-anlegg i kjeller, men ikke inkludert i prisen for rom, ca 180 kr. pr døgn er for dyrt. Stille rom med gode senger. En times "late checkout" koster 100 kr. Ekstra.
Les hele anmeldelsen
4

Hyggelig betjening

16. juli 2015, Bergen, Norge, Turristen

Hyggelig og imøtekommende betjening, beste så langt i ferien! Likte resepsjonen og det var flotte rom. Spennende middagsbuffet, annerledes enn andre hotell jeg har besøkt, Frokosten var topp! Fredriks…

Hyggelig og imøtekommende betjening, beste så langt i ferien! Likte resepsjonen og det var flotte rom. Spennende middagsbuffet, annerledes enn andre hotell jeg har besøkt, Frokosten var topp! Fredrikstad var for meg en ny og veldig positiv opplevelse. Kommer gjerne tilbake til byen og hotellet!
Les hele anmeldelsen
5

Langweekendopphold

14. juli 2015, Trondheim, Norge, onkelservo

Tre netter, fredag - mandag, flott opphold midt i sentrum av byen. Fine rom, gode frokoster og god service hele helgen. Stille, både på dagtid og om natten. Var mye folk denne helgen, men merket lite…

Tre netter, fredag - mandag, flott opphold midt i sentrum av byen. Fine rom, gode frokoster og god service hele helgen. Stille, både på dagtid og om natten. Var mye folk denne helgen, men merket lite til dem, hverken om natta, eller ved det store frokostbordet.
Les hele anmeldelsen
5

Gatebil helg

12. juli 2015, , Ole S

Vi havnet her siden det var fult på hotellet i Sarpsborg, noe vi er glad for. Kjempe flott hotell midt i Fredrikstad kort vei til det meste. Godt renhold og go mat. Servicen til de ansatte er noe av d…

Vi havnet her siden det var fult på hotellet i Sarpsborg, noe vi er glad for. Kjempe flott hotell midt i Fredrikstad kort vei til det meste. Godt renhold og go mat. Servicen til de ansatte er noe av det beste jeg har borti på choice hoteller. Kommer definitivt tilbake.
Les hele anmeldelsen
5

Nok et meget hyggelig opphold på Quality Hotel Fredrikstad

8. juli 2015, Trondheim, Norge, NorwegianTurist

Dette var mitt andre opphold på hotellet, og jeg var spent på om de levde opp til inntrykket jeg fikk sist. Og det gjorde det. Hyggelig resepsjon, meget gode og romslige rom. Og jeg må ta med at hotel…

Dette var mitt andre opphold på hotellet, og jeg var spent på om de levde opp til inntrykket jeg fikk sist. Og det gjorde det. Hyggelig resepsjon, meget gode og romslige rom. Og jeg må ta med at hotellet fremstår som nyoppusset, friskt og ryddig. Jeg liker bad som har lukkede dusjnisjer - og det har dette hotellet. Frokosten er ikke overveldende, men de har det man forventer av en Norsk hotellfrokost. Jeg ønsket å trene på kvelden og spurte resepsjonen om tips. De hadde 3 ulike løyper som de anbefalte - noe som er bra. Litt negativt at kartene er fullstendig ubrukelige... Takk igjen for ett flott opphold - jeg kommer igjen.
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK