Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Fredrikstad, Norge

Quality Hotel Fredrikstad

Fredrikstad,  Norge

Med moderne arkitektur og design sentralt i Østfold er Quality Hotel Fredrikstad ideelt for gjennomføring av vellykkede konferanser, jobbreiser eller sosiale tilsetninger.

Quality Hotel Fredrikstad 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Fredrikstad

79% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 310 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Svært bra

24. juli 2016, Fredrikstad, Norge, 306ivart

Beliggenheten servise hyggelig personalet god mat god frokost. Veldig godt fornøyd med oppholdet, det vil jeg gjøre igjen. Synes Fredrikstad var en fin by, koselig å gå langs bryggene i det fine være…

Beliggenheten servise hyggelig personalet god mat god frokost. Veldig godt fornøyd med oppholdet, det vil jeg gjøre igjen. Synes Fredrikstad var en fin by, koselig å gå langs bryggene i det fine været. Ellers fine grønne lunger i byen, med skulpturer.
Les hele anmeldelsen
4

Weekend i Fredrikstad

18. juli 2016, Oslo, Norge, ggulb

Veldig hyggelig og sentralt hotell. Super betjening i resepsjonen. De hadde en veldig god og assortert frokost, men i perioder litt for få plasser. Gode madrasser og puter i sengene, men stolene kunne…

Veldig hyggelig og sentralt hotell. Super betjening i resepsjonen. De hadde en veldig god og assortert frokost, men i perioder litt for få plasser. Gode madrasser og puter i sengene, men stolene kunne gjerne vært bedre, et ekstra pluss for et lite kjøleskap på rommet. Vi kommer gjerne tilbake!
Les hele anmeldelsen
4

Sentralt og serviceminded👍

18. juli 2016, , Lisbeth T

Hotellet ligger sentralt i Fredrikstad, med gangavstand til det meste. Du blir møtt av svært hyggelige og servicmindede personalet, i resepsjonen👍🤗 Sengene er gode, så vi sov godt, men det var lit…

Hotellet ligger sentralt i Fredrikstad, med gangavstand til det meste. Du blir møtt av svært hyggelige og servicmindede personalet, i resepsjonen👍🤗 Sengene er gode, så vi sov godt, men det var litt varmt, siden vi ikke fikk air condition til å funke😕 Frokosten var rikholdig, så der var det om å gjøre å ikke la seg friste til å ta til seg for mye😉 Vi gikk til frokost ved 9-9.30 tiden, lørdag og søndag, og opplevde da at det var litt "kamp" om bordene i frokostsalen! Det ordnet seg ganske greit, så det vil ikke hindre meg i å booke inn på dette hotellet igjen neste gang jeg skal til Fredrikstad 😊 Vi hadde også med våre 2 hunder og det var ikke noe problem!
Les hele anmeldelsen
5

Bra og sentralt

16. juli 2016, Trondheim, Norway, AageH

Hyggelig hotell med store gode rom, deilige senger, bra bad og god frokost. Midt i byen, og trivelig personal. Stille og rolig, og bra støyisolering av vinduene. Rimelig parkering i Apenesfjellet P-hu…

Hyggelig hotell med store gode rom, deilige senger, bra bad og god frokost. Midt i byen, og trivelig personal. Stille og rolig, og bra støyisolering av vinduene. Rimelig parkering i Apenesfjellet P-hus like ved.
Les hele anmeldelsen
5

Sommertur til Fredrikstad

16. juli 2016, Kongsvinger, Norge, Oiri

Flott hotell med meget sentral beliggenhet. Offentlig bilparkering i fjellhall, rett i nærheten av hotellet. Rommet vi fikk lå helt i hjørnet av bygget og av den grunn litt dårlige signaler på wifi, m…

Flott hotell med meget sentral beliggenhet. Offentlig bilparkering i fjellhall, rett i nærheten av hotellet. Rommet vi fikk lå helt i hjørnet av bygget og av den grunn litt dårlige signaler på wifi, men greit nok for enklere bruk. Bra frokost og stille og rolig på hotellet gjennom hele natten.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK