Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Fredrikstad, Norge

Quality Hotel Fredrikstad

Fredrikstad,  Norge

Med moderne arkitektur og design sentralt i Østfold er Quality Hotel Fredrikstad ideelt for gjennomføring av vellykkede konferanser, jobbreiser eller sosiale tilsetninger.

Quality Hotel Fredrikstad 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Fredrikstad

79% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 354 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Topp beliggenhet, glimrende service

20. september 2016, Skien, Norway, LinnChristian

Fint hotell med flott beliggenhet midt i sentrum. Blide, effektive og serviceinnstilte ansatte som hjalp til med alt man måtte trenge eller lure på. Velfyllt frokostbuffet. Store velutstyrte rom, og o…

Fint hotell med flott beliggenhet midt i sentrum. Blide, effektive og serviceinnstilte ansatte som hjalp til med alt man måtte trenge eller lure på. Velfyllt frokostbuffet. Store velutstyrte rom, og overraskende stille & rolig for å være såpass sentralt (jeg hadde riktignok rom i 6. etg., men det lå ut mot gater/byen). Upåklagelig renhold, både på rom og i hotellet forøvrig. Ventilasjonsanlegget kunne med fordel vært litt sprekere. Ekstra pluss for egen kaffebar i underetasjen, med god kaffe og blid & dyktig betjening.
Les hele anmeldelsen
5

Flott hotell med god atmosfære

15. september 2016, Porsgrunn, Norge, Roger H

De ansatte ved dette hotellet gjorde dette oppholdet ekstra hyggelig. Sentral beliggenhet med kort vei til bryggen og alle de tilbud man finner der. Som konferansehotel så er dette også et meget bra v…

De ansatte ved dette hotellet gjorde dette oppholdet ekstra hyggelig. Sentral beliggenhet med kort vei til bryggen og alle de tilbud man finner der. Som konferansehotel så er dette også et meget bra valg, selv om jeg denne gangen var alene.
Les hele anmeldelsen
4

Overnatting konsert

7. september 2016, , SivHJ

Et trivelig hotell midt i smørøye av sjarmerende Fredrikstad. Hotellet ligger i sentrum, med gangavstand til skyss båten som går over til Gamlebyen med sin spesielle atmosfære og arkitektur. Ikke noe…

Et trivelig hotell midt i smørøye av sjarmerende Fredrikstad. Hotellet ligger i sentrum, med gangavstand til skyss båten som går over til Gamlebyen med sin spesielle atmosfære og arkitektur. Ikke noe problem å rusle til utekonsert området på halvøya Isegran, hvor vi kunne glede oss over "Rapsodi in Rock" på en strålende solskinnsdag. God frokost er heller ikke feil. Hotellet er absolutt å anbefale. Vi kommer tilbake ved neste konsert besøk.
Les hele anmeldelsen
5

Utmerket konferansehotell!

5. september 2016, Kristiansand, Norge, tonjeo846

Fantastisk service! Alle var imøtekommende og veldig hyggelige, fra resepsjons personellet til kurs og konferansepersonellet. Anbefales virkelig. 2 flotte dager med konferanse hvor også vi som kursan…

Fantastisk service! Alle var imøtekommende og veldig hyggelige, fra resepsjons personellet til kurs og konferansepersonellet. Anbefales virkelig. 2 flotte dager med konferanse hvor også vi som kursansvarlig fikk tilbakemeldinger på vel gjennomført og bra valgt lokasjon.
Les hele anmeldelsen
5

Flott hotell

5. september 2016, Oslo, Norge, Reiseglad37

Kjapp innsjekking, passe stort rom, gode senger, rent og pent, pluss for lite kjøleskap på rommet og isbitmaskin i gangen. Stille og sentralt i byen, kort vei til brygga. God og variert frokostbuffet.…

Kjapp innsjekking, passe stort rom, gode senger, rent og pent, pluss for lite kjøleskap på rommet og isbitmaskin i gangen. Stille og sentralt i byen, kort vei til brygga. God og variert frokostbuffet. Vi var veldig fornøyde med hotellet! Parkering kostet kr 100,- pr døgn i fjellet like i nærheten.
Les hele anmeldelsen
2.370.124.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.