Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Fredrikstad, Norge

Quality Hotel Fredrikstad

Fredrikstad,  Norge

Med moderne arkitektur og design sentralt i Østfold er Quality Hotel Fredrikstad ideelt for gjennomføring av vellykkede konferanser, jobbreiser eller sosiale tilsetninger.

Quality Hotel Fredrikstad 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Fredrikstad

79% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 314 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Supert sted for overnatting!

28. juli 2016, Kristiansand, Norge, jippi j

Hotellet ligger helt i sentrum og nær et parkeringshus i Apenesfjellet. En meget hyggelig ung dame i resepsjonen tok oss i mot. Pent rom, gode senger og rent. Frokosten var særdeles flott tilberedt. D…

Hotellet ligger helt i sentrum og nær et parkeringshus i Apenesfjellet. En meget hyggelig ung dame i resepsjonen tok oss i mot. Pent rom, gode senger og rent. Frokosten var særdeles flott tilberedt. Det manglet ingenting. Det ble stadig fylt på og de som ryddet var hele tiden på pletten. Dette hotellet kan virkelig anbefales!
Les hele anmeldelsen
5

Flott og sentralt

28. juli 2016, , Malin S

For et flott hotell! Kjempefine omgivelser, og veldig sentralt der man kan gå overalt. Og ikkje langt unna elven med mange restauranter. Kjempegode senger og en kjempeflott frokost sal der det var et…

For et flott hotell! Kjempefine omgivelser, og veldig sentralt der man kan gå overalt. Og ikkje langt unna elven med mange restauranter. Kjempegode senger og en kjempeflott frokost sal der det var et godt utvalg. Trivelige ansatte! Kommer gjerne igjen!
Les hele anmeldelsen
4

Jente-weekend i Fredrikstad

28. juli 2016, Fredrikstad, Norge, Hildeseverin

Er det tradisjon når man har gjort noe to ganger. I alle fall har jeg besøkt Fredrikstad for andre år på rad sammen med venninner. I år bodde jeg på Quality Hotel. Beliggenheten er veldig bra, bare en…

Er det tradisjon når man har gjort noe to ganger. I alle fall har jeg besøkt Fredrikstad for andre år på rad sammen med venninner. I år bodde jeg på Quality Hotel. Beliggenheten er veldig bra, bare en liten spasertur til bryggen og gågatene omkring. Ellers stilig hotel. Spiste nydelig frokost på lørdag morgen i sydenvær. Kommer nok igjen!
Les hele anmeldelsen
5

Svært bra

24. juli 2016, Fredrikstad, Norge, 306ivart

Beliggenheten servise hyggelig personalet god mat god frokost. Veldig godt fornøyd med oppholdet, det vil jeg gjøre igjen. Synes Fredrikstad var en fin by, koselig å gå langs bryggene i det fine være…

Beliggenheten servise hyggelig personalet god mat god frokost. Veldig godt fornøyd med oppholdet, det vil jeg gjøre igjen. Synes Fredrikstad var en fin by, koselig å gå langs bryggene i det fine været. Ellers fine grønne lunger i byen, med skulpturer.
Les hele anmeldelsen
4

Weekend i Fredrikstad

18. juli 2016, Oslo, Norge, ggulb

Veldig hyggelig og sentralt hotell. Super betjening i resepsjonen. De hadde en veldig god og assortert frokost, men i perioder litt for få plasser. Gode madrasser og puter i sengene, men stolene kunne…

Veldig hyggelig og sentralt hotell. Super betjening i resepsjonen. De hadde en veldig god og assortert frokost, men i perioder litt for få plasser. Gode madrasser og puter i sengene, men stolene kunne gjerne vært bedre, et ekstra pluss for et lite kjøleskap på rommet. Vi kommer gjerne tilbake!
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK