Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Fredrikstad

Fredrikstad,  Norge

Med moderne arkitektur og design sentralt i Østfold er Quality Hotel Fredrikstad ideelt for gjennomføring av vellykkede konferanser, jobbreiser eller sosiale tilsetninger.

Quality Hotel Fredrikstad 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Fredrikstad

79% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 202 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Flott hitell

1. september 2015, , Brede S

Etter en lang dag på seminar var det deilig og få sin nøkkel av et hyggelig personale. Rommet var bedre enn forventet. Hva sjekkes først, jo sengen, super komfortabel. Rommet var lyst og fint og natte…

Etter en lang dag på seminar var det deilig og få sin nøkkel av et hyggelig personale. Rommet var bedre enn forventet. Hva sjekkes først, jo sengen, super komfortabel. Rommet var lyst og fint og nattesøvnen ble ikke forstyrret av støy utenfor selv med vindu oppe. Middagen var vel ikke så spesiell og frokosten var helt ok. Liker ikke speilet servert med bacon! Hva med de som vil ha speilegg og ikke spor av bacon. Et dårlig serveringsvalg. Egg for seg og bacon i eget fat.
Les hele anmeldelsen
4

Trange tremannsrom

23. august 2015, Strandvik, Bamsemann

Når mann bestiller et tremannsrom så er det skuffende at en må be om ekstraseng, ekstra håndklær, ekstra glass, kaffe/thekopp og kaffe/the til den tredje personen. Det rommet var overhodet ikke beregn…

Når mann bestiller et tremannsrom så er det skuffende at en må be om ekstraseng, ekstra håndklær, ekstra glass, kaffe/thekopp og kaffe/the til den tredje personen. Det rommet var overhodet ikke beregnet på 3 personer i det hele tatt. Når sengen endelig kom så dekket den resten av gulvplassen som var der. Dette var dumt for vi ringte hotellet og spurte før vi bestilte hvordan et tremannsrom var, og fikk beskjed om at det var stort !
Les hele anmeldelsen
3

Helt greit...

21. august 2015, , Lid79

Hotellet ligger greit sentralt i ende av gågate. Stor og luftig resepsjonsområde, og blir møtt av hyggelig personal. Rommet har vegg til vegg teppe. Fin størrelse på rom og bad. Har nok slitasje her o…

Hotellet ligger greit sentralt i ende av gågate. Stor og luftig resepsjonsområde, og blir møtt av hyggelig personal. Rommet har vegg til vegg teppe. Fin størrelse på rom og bad. Har nok slitasje her og der. Sengen er god. Renholdet er ok,men var skitten på kanten av nattbordet, og fjernkontrollen bør nok få seg en vask også. Middag var ok, ble kanskje preget av at det var en stor gruppe. Frokost har det som trengs. Servitører er derimot litt mutte og alvorlige..... Alt i alt et greit opphold.
Les hele anmeldelsen
4

Meget bra

18. august 2015, Elverum, Norge, 2400Erik

Veldig hyggelig hotel, sentralt med mange gode spisesteder i nærheten. hyggelige rom. Blide, hyggelige og service innstilt personale Meget bra frokost. Wi-Fi kan være meget treg. Kommer helt sikkert t…

Veldig hyggelig hotel, sentralt med mange gode spisesteder i nærheten. hyggelige rom. Blide, hyggelige og service innstilt personale Meget bra frokost. Wi-Fi kan være meget treg. Kommer helt sikkert tilbake.
Les hele anmeldelsen
4

Kort og godt veldig bra!

17. august 2015, Sandefjord, Norge, Hthgj

Flotte og lyse rom. Imøtekommende ansatte. Frokosten er ikke av det beste jeg har opplevd. Ikke flinke til å fylle på pålegg, skitten og personell som ikke var av det blideste og kunne fint ha lært å…

Flotte og lyse rom. Imøtekommende ansatte. Frokosten er ikke av det beste jeg har opplevd. Ikke flinke til å fylle på pålegg, skitten og personell som ikke var av det blideste og kunne fint ha lært å gjøre jobben sin.
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK