Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Fredrikstad, Norge

Quality Hotel Fredrikstad

Fredrikstad,  Norge

Med moderne arkitektur og design sentralt i Østfold er Quality Hotel™ Fredrikstad ideelt for gjennomføring av vellykkede konferanser, jobbreiser eller sosiale tilsetninger.

Quality Hotel Fredrikstad 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Fredrikstad

79% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 405 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
3

3 minus!

9. januar 2017, Norway, miknett

Ok og typisk kjedelig dobbeltrom. Litt slitent, ribbet for alt! Ingen minibar, glass, infobok om hotellet, eller info om pålogging om Wifi. Samme såpe for kropp og hender på badet. Ikke noe basic gods…

Ok og typisk kjedelig dobbeltrom. Litt slitent, ribbet for alt! Ingen minibar, glass, infobok om hotellet, eller info om pålogging om Wifi. Samme såpe for kropp og hender på badet. Ikke noe basic godsaker på badet. Ingen propp i håndvasken. Gammel TV. Bar og fellesområdet fine med noen små forsøk på design. Hyggelig betjening og sentralt i Fredrikstad sentrum. Thats it!

Svar fra eier

16. januar 2017

Hei miknett, Takk for din tilbakemelding! Quality Hotel går bort i fra små ekstrating på rommene som koster skjorta (minibar, roomservice eller små såper). Vi vil heller at våre gjester vet hva de betaler for og at de kommer ned til oss i lobbyen og henter det i vår Lounge24 kiosk. Da koster det mindre og vi får sett våre gjester oftere! WIN -WIN! Men det viktigste for oss er at du setter pris på vårt team og at de har gitt deg en god service under ditt opphold. og skulle du ønsker litt mer luksus følelse når du bor på hotell så anbefaler jeg å bo på et av våre flott Clarion hotel!

Les hele anmeldelsen
4

Forretningsmessig

21. desember 2016, , Kjell H

Hyggelig hotell med god betjening . Noe slitte rom. Men absolutt brukbare. God service og hjelpsomme folk. God restaurant ,men litt enkelt vinutvalg. Kommer tilbake. Kan anbefales også fordi hotellet…

Hyggelig hotell med god betjening . Noe slitte rom. Men absolutt brukbare. God service og hjelpsomme folk. God restaurant ,men litt enkelt vinutvalg. Kommer tilbake. Kan anbefales også fordi hotellet ligger sentralt og greie perkerings muligheter.

Svar fra eier

23. desember 2016

Hei på deg Kjell H, Tusen Takk - Vi elsker tilbakemeldinger som hjelper oss å bli bedre! Vi har allerede begynt med lett renovering på rommene! Så det er bare å glede seg til neste gang :) God jul og godt nytt år !

Les hele anmeldelsen
5

Kunne ikke vært bedre!

21. desember 2016, Oslo, Norge, Maija S

Vi bodde på rom 502 - et stort og hyggelig hjørnerom. Rommet var rolig og stille og bød på stor underholdning for toåringen vår, i form av små skuffer og skap og en garderobe man kunne leke heis i og…

Vi bodde på rom 502 - et stort og hyggelig hjørnerom. Rommet var rolig og stille og bød på stor underholdning for toåringen vår, i form av små skuffer og skap og en garderobe man kunne leke heis i og alksens plass å bevege seg på. Trygt sted. Vennlig service. Virkelig bra!

Svar fra eier

23. desember 2016

Hei Maija S, Så fantastisk !! Det var en flott tilbakemelding å få! Håper dere får en god jul og et godt nytt år!

Les hele anmeldelsen
5

meget bra hotel sentralt i Fredrikstad

18. desember 2016, Midt-Norge, Norge, 865annkarinb

Dette hotellet er bare å anbefale. Hotellet ligger sentralt midt i Fredrikstad by, gå avstand til det meste. Bra service, rent og ryddig. Gode senger. Frokosten var helt grei . Kommer gjerne igjen og…

Dette hotellet er bare å anbefale. Hotellet ligger sentralt midt i Fredrikstad by, gå avstand til det meste. Bra service, rent og ryddig. Gode senger. Frokosten var helt grei . Kommer gjerne igjen og bor der.

Svar fra eier

23. desember 2016

Hei 865annkarinb, Vi håper også å se deg igjen hos oss! Tusen takk for tilbakemeldingen og hjertelig velkommen tilbake.

Les hele anmeldelsen
4

Service på høyt nivå

11. desember 2016, , Atle O

Vi kom til Fredrikstad for og ha julebord. Vi kom litt tidlig så vi tenkte og spise noen timer før vi skulle på julebord. Vi var litt uheldige da vi kom litt sånn i mellom noen måltids tider. Her kom…

Vi kom til Fredrikstad for og ha julebord. Vi kom litt tidlig så vi tenkte og spise noen timer før vi skulle på julebord. Vi var litt uheldige da vi kom litt sånn i mellom noen måltids tider. Her kom kokken raskt frem til oss og spurte om vi kunne vente maks ti minutter så kunne han lage noe enkelt til oss. Vi satte oss ned og fikk smakebiter på det som skulle serveres til kvelden. Kjempegod mat og veldig god service også i fra alle andre på hotellet. Rommene store og rene og inneholdt alt det en reisende trenger. Sentral beliggenhet. Her kommer jeg tilbake.

Svar fra eier

23. desember 2016

Atle O, For en suveren tilbakemelding !!! Godt å lese at vårt team gjorde sitt beste for at dere skulle ha et flott opphold! Håper vi ser dere igjen snart! ps: Vi har nå endret våre åpningstider så at vi ALTID har noe godt å spise til våre gjester!

Les hele anmeldelsen
2.430.126.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.