Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Fredrikstad

Fredrikstad,  Norge

Med moderne arkitektur og design sentralt i Østfold er Quality Hotel Fredrikstad ideelt for gjennomføring av vellykkede konferanser, jobbreiser eller sosiale tilsetninger.

Quality Hotel Fredrikstad 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Fredrikstad

79% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 223 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Stort fint hotell

25. oktober 2015, Stavanger, Norge, Stig E

Bodde her en langhelg i slutten av Oktober 2015. Stort flott hotell meget sentralt i Fredrikstad. Rommet har grei størrelse, men meget stor og god seng. Badet stor dusj, men ingen q tips, kremer etc.…

Bodde her en langhelg i slutten av Oktober 2015. Stort flott hotell meget sentralt i Fredrikstad. Rommet har grei størrelse, men meget stor og god seng. Badet stor dusj, men ingen q tips, kremer etc. Kun hånd og dusj såpe dispensere. Vannkoker men lite kaffe. Minibar, men denne var tom, som er ok om man har egen drikke. Pluss for isbøtte og isbiter ved heisen. Frokosten var god og variert, men varmrettene var lunkne. Smør fra Vita beger, samt smør på tallerken. Kunne gjerne ha vært servert i individuelle skåler for hygienens del. Hjelpsom og hyggelig betjening, iallfall i resepsjonen. Dag 2 av 3 ble rommet vårt "glemt" så ingenting var rengjort. Resepsjonen var hjelpsom med å skaffe nye håndklær og såpe. Et stort minus er parkering. Mulighet å parkere utenfor på kommunale plasser, men disse var for det meste opptatt. P hus i kjelleren men 180 kr døgnet...... Her burde hotellet ha fått rabatt. Også pluss for at dyr er velkommen på hotellet Alt i alt meget fornøyd med oppholdet.
Les hele anmeldelsen
4

Sentralt

21. oktober 2015, Kolbotn, Norge, Arne_Kolbotn

Mer sentralt får du det ikke i Fredrikstad. Flott og moderne, men allikevel nøkternt. Ved ankomst ble vi stående fast i heisen, så vel ute foretrakk vi trappen i fortsettelsen. Godt vi bodde i 2.etg.…

Mer sentralt får du det ikke i Fredrikstad. Flott og moderne, men allikevel nøkternt. Ved ankomst ble vi stående fast i heisen, så vel ute foretrakk vi trappen i fortsettelsen. Godt vi bodde i 2.etg. Hyggelig og hjelpsom betjening. Meget god frokost. Parkering i underetasjen. Anbefales.
Les hele anmeldelsen
4

Kjekt hotell med hyggelig betjening

20. oktober 2015, , svein ove a

Ble tatt imot av en veldig hyggelig betjening straks vi kom inn. Følte oss veldig velkommen og hjemme. Rent og pent rom med god seng. Flere heiser til bruk mellom etasjer men fant ikke noe trapper. Fr…

Ble tatt imot av en veldig hyggelig betjening straks vi kom inn. Følte oss veldig velkommen og hjemme. Rent og pent rom med god seng. Flere heiser til bruk mellom etasjer men fant ikke noe trapper. Frokosten var meget bra med godt utvalg. Renslig og ryddig og bra med sitteplasser.
Les hele anmeldelsen
3

Quality

13. oktober 2015, , Nordjordet

Første som møter meg er ei utrolig hyggelig dame I resepsjonen, meget positivt. Fikk også den type rom jeg har bedt om. Buffé ble servert denne kvelden, men dessverre med begrenset utvalg av mat 2 for…

Første som møter meg er ei utrolig hyggelig dame I resepsjonen, meget positivt. Fikk også den type rom jeg har bedt om. Buffé ble servert denne kvelden, men dessverre med begrenset utvalg av mat 2 forskjellig stekt fisk, lapskaus og kylling med tilbehør. Hotellet ligger sentralt I Fredrikstad med nydelig elveprominade man kan gå på kvelden.
Les hele anmeldelsen
5

Hyggelig opphold

12. oktober 2015, Haugesund, Norway, haraldja

Jeg valgte dette hotellet og byen Fredrikstad for mitt opphold på bonuspoeng. Dette angrer jeg ikke på. Fredrikstad er en fin by og været var på det beste. Allerede ved ankomst ble jeg møtt av…

Jeg valgte dette hotellet og byen Fredrikstad for mitt opphold på bonuspoeng. Dette angrer jeg ikke på. Fredrikstad er en fin by og været var på det beste. Allerede ved ankomst ble jeg møtt av en hyggelig dame i resepsjonen. Dette var en god start på et helgeopphold. Jeg har ikke noe å klage på her. Frokosten var rikelig og buffeen på kvelden var det ikke noe å si på. Jeg bodde i 6 etasje og det var stille og fredelig. Dette var en god helgeopplevelse og her kommer jeg tilbake.
Les hele anmeldelsen
2.260.167.953 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK