Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Fredrikstad

Fredrikstad,  Norge

Med moderne arkitektur og design sentralt i Østfold er Quality Hotel Fredrikstad ideelt for gjennomføring av vellykkede konferanser, jobbreiser eller sosiale tilsetninger.

Quality Hotel Fredrikstad 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Fredrikstad

79% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 188 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
3

Fint hotell men litt å sette fingeren på

31. juli 2015, Molde, Norge, Anne Marie R

Vi fikk en svært god mottakelse i resepsjonen ved ankomst og rommet er helt OK. Savner sjampo, balsam og bodylotion samt utstyr som q-tips og bomullspads på badet på et hotell i denne prisklassen. Mye…

Vi fikk en svært god mottakelse i resepsjonen ved ankomst og rommet er helt OK. Savner sjampo, balsam og bodylotion samt utstyr som q-tips og bomullspads på badet på et hotell i denne prisklassen. Mye bråk fra gata forstyrret nattesøvnen og frokosten var litt skuffende med kalde speilegg og lite grovt brød.
Les hele anmeldelsen
4

Sentralt, topp kvalitet

29. juli 2015, , Tom-Vidar L

Dette er et moderne hotell med god kvalitet og hyggelig betjening. Ligger sentralt i gågata, kort vei til bryggerestaurantene. De har ikke treningsrom, men tilbyr trening på Spenst. Kunne hatt bedre k…

Dette er et moderne hotell med god kvalitet og hyggelig betjening. Ligger sentralt i gågata, kort vei til bryggerestaurantene. De har ikke treningsrom, men tilbyr trening på Spenst. Kunne hatt bedre kart og alternative ruter for treningsturer. Greie rom, men ikke så sjarmerende.
Les hele anmeldelsen
5

En dag i Fr.stad

29. juli 2015, Vøyenenga, Odd Arild K

Ønsket rom som vi også kunne ta med vår hund. Hotellet ligger meget sentralt men det var ikke noe støy. Greit rom til vårt bruk. Kort vei til gågate og restauranter ved elva. Anbefales spesielt hvis d…

Ønsket rom som vi også kunne ta med vår hund. Hotellet ligger meget sentralt men det var ikke noe støy. Greit rom til vårt bruk. Kort vei til gågate og restauranter ved elva. Anbefales spesielt hvis du har med hund.
Les hele anmeldelsen
4

Flott hotell i Fredrikstad

26. juli 2015, , Thomas K

Moderne hotell midt i byen med gode tilbud, vennlig og oppmerksom betjening, pene og rene rom. Parkering for bil i p-anlegg i kjeller, men ikke inkludert i prisen for rom, ca 180 kr. pr døgn er for dy…

Moderne hotell midt i byen med gode tilbud, vennlig og oppmerksom betjening, pene og rene rom. Parkering for bil i p-anlegg i kjeller, men ikke inkludert i prisen for rom, ca 180 kr. pr døgn er for dyrt. Stille rom med gode senger. En times "late checkout" koster 100 kr. Ekstra.
Les hele anmeldelsen
4

Hyggelig betjening

16. juli 2015, Bergen, Norge, Turristen

Hyggelig og imøtekommende betjening, beste så langt i ferien! Likte resepsjonen og det var flotte rom. Spennende middagsbuffet, annerledes enn andre hotell jeg har besøkt, Frokosten var topp! Fredriks…

Hyggelig og imøtekommende betjening, beste så langt i ferien! Likte resepsjonen og det var flotte rom. Spennende middagsbuffet, annerledes enn andre hotell jeg har besøkt, Frokosten var topp! Fredrikstad var for meg en ny og veldig positiv opplevelse. Kommer gjerne tilbake til byen og hotellet!
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK