Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Fredrikstad

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Tog

Fredrikstad Togstasjon

Fra Rygge, Moss Lufthavn

Flybuss fra Rygge til Fredrikstad bussterminal

Fra Fra Oslo Lufthavn Gardermoen

Flybuss fra Gardermoen til Fredrikstad Bussterminal

Med bil

Se kart og veisbeskrivelse her

Om Quality Hotel Fredrikstad

Antall hotellrom

172 stk - 334 senger

Antall konferanselokaler

 14 stk - plass til 500 deltagere

Avstand Rygge, Moss Lufthavn

30 km - ca 30 minutter

Oslo Lufthavn Gardermoen

135 km - ca 1 time og 45 minutter

Avstand lokaltrafikk

10 min gange til buss og togstasjon

Les mer om Quality Hotels

Quality Hotel Fredrikstad ligger i sentrum av Fredrikstad med gangavstand til sentralbanestasjonen og den sjarmerende gågaten med sitt varierte utvalg av moderne butikker, kafeer og gallerier.

Hotellet

Hotellets satsning på skandinavisk design er gjennomgående for hele hotellet, fra lobbyen til rommene, restaurantene og konferanselokalene. Design og arkitektur er et vitnesbyrd på god smak, og sammen med imøtekommende service skapes en avslappet og behagelig atmosfære.

Fritt for palmeolje

Vi er stolte av å kunne si at vi er hotell fullstendig fritt for palmeolje. Vi bruker kun ingredienser som er sunne for oss mennesker, og som samtidig tar vare på på miljøet.

Byen

Fredrikstad er kultursenteret i Østfold, og byr på en flott blanding av gammelt og nytt, kulturlandskap og skjønn natur. Utforsk Gamlebyens sjarmerende smågater eller opplev den fantastiske skjærgården og alt hva den har å by på.

Aktiviteter

Hotellet har byens kulturhus, Den Blå Grotte, som nærmeste nabo. Den Blå Grotte er kjent for gode teaterforestillinger, klassiske konserter og moderne dans. Fredrikstad er mulighetenes by både sommer som vinter.

1.920.149.256 23