Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Førde

Quality Conference

Bestille konferanse

Om du har noen spørsmål eller ønsker å booke en konferanse, kontakt oss gjerne.
Telefon:
+47 57 82 81 10 
E-post: q.forde@choice.no

Quality Hotel Førde har egen konferanseavdeling med kapasitet på inntil 220 personer. Konferanselokalene har alt tekniske løsninger som skal til for å gjennomføre en vellykket konferanse. 

Fleksibel konferanse

Vår imøtekommende stab sørger for en smidig gjennomføring av kurs og konferanser i samarbeid med dere. Vi løser problemene før de oppstår slik at du kan jobbe uforstyrret. Konferanseavdelingen ligger i første etasje og er lett tilgjengelig dersom du har mye utstyr som skal inn i salene.

Quality Breaks

Som konferansegjest får du også tilgang til vår Quality Break, med blant annet kaffe, te, frukt, kake, softis og popcorn hele dagen. Her kan man forsyne seg så ofte man vil. Du kan velge om du vil kjøpe en konferansepakke eller kjøpe møterom, overnatting og mat hver for seg. Man kan også velge å oppgradere konferansepakkene med for eksempel selskapsmenyer eller noe annet spennende. Vi er fleksible og tilpasser oss dine ønsker og behov.

1.913.149.030 26