Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Førde

Om hotellet

Finne frem til hotellet

Med buss

Firda rutebilstasjon (5 min)

Fra Førde Lufthamn, Bringeland

Flybuss til Firda Rutebilstasjon

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her >>

Om Quality Hotel Førde

Antall hotellrom

69 rom - 125 senger

Antall konferanselokaler

4 stk - Plass til over 220 deltagere

Avstand Førde Lufthamn Bringeland

20 km, ca 16 min

Avstand Firda Rutebilstasjon

500 meter

Om Quality Hotels

Quality Hotel Førde har utviklet gode tradisjoner siden det ble åpnet i 1860. Siden da har hotellet blitt totalrenovert, blant annet for å satse på en utvidet kurs- og konferanseavdeling. Hotellets fire konferanselokaler har totalt kapasitet på inntil 220 personer.

Lang erfaring med konferanse

Vi har lang erfaring med konferanser og tilpasser lokalene til dine behov. Vår imøtekommende stab sørger for at din konferanse gjennomføres problemfritt slik at du kan konsentrere deg om ditt arbeid.

Fjord Spa

Hotellet har mer enn moderne konferanselokaler. I 2007 åpnet vi vår spa- og velværeavdeling hvor du finner sauna, tyrkisk bad, innendørs og utendørs boblebad, solarium, to behandlingsrom og et godt utstyrt treningsrom. Velværeavdelingen byr også på massasje, ansiktspleie eller et forfriskende bad i vår kaldkulp. Et perfekt sted for å hente ny energi etter en krevende konferanse.

Restaurant og bar 

Hotellet har to restauranter, pub, bar og en koselig peisstue hvor du alltid finner nytraktet kaffe. Slapp av med en god bok foran peisen, eller legg deg på våre komfortable senger for å se en film på hotellrommet. Hos oss er mulighetene mange for en avslappende weekend eller for en vellykket konferanse. 

1.920.149.256 23