Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Førde

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.00 - 10.00
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Lunsj

Etter avtale

Restaurant

Etter avtale

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Quality Hotel Førdes restaurant Mathilda fokuserer på tradisjonsrik, hjemmelagd, norsk og europeisk mat som er lagd fra bunnen av på vårt eget kjøkken.

Frokost

Quality Hotel Førde serverer en sunn og velsmakende frokostbuffet med mange økologiske alternativer.

Mathilda

Vår fantastiske kjøkkenstab er geniunt opptatt av å lage sunn og god mat for våre gjester. Restauranten er også godt egnet til konfirmasjoner, dåp, bryllup og andre arrangement.

Bar

Etter et bedre måltid i vår restaurant kan du legge turen innom vår pub som er et populært utested i Førde. Her finner du interiør i klassisk engelsk pub-stil med flotte viktorianske møbler og Chesterfield salonger. Levende musikk i helgene sørger for god stemning. Ved større arrangement er Skjenkestova et godt alternativ. Lokalet har kapasitet til inntil 1000 gjester og vi har hatt konserter med Ralph Myers and The Jack Herren Band, Ole Ivars, Liv Marit Vedvik, Vamp og Postgirobygget.

1.920.149.256 21