Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Florø Florø ,  Norge

Se alle hotell i Florø, Norge

Quality Hotel Florø

Florø,  Norge

Quality Hotel™ Florøs beliggenhet i vannkanten av kystbyen med sin storslåtte utsikt over fjord og fjell gir en ideell atmosfære for konferanser, hotellopphold eller en bedre middag på restaurant Bryggekanten.

Quality Hotel Florø 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Florø

Ha din konferanse eller event rett ved vannkanten i Florø.

Haavebua

Quality Hotel Florø har egen konferanseavdeling kalt Haavebua som du finner i 2.etasje Her har vi tre ulike møterom av varierende størrelse, hvor vi kan ta imot inntil 200 personer i plenum og 110 i klasseromsoppsett. Våre konferansefasiliteter er også tilrettelagt for bryllup, dans, konserter, middager og julebord for inntil 200 personer.

Effektiv konferanse

Vår imøtekommende stab har mange års erfaring med gjennomføring av konferanser og vi løser ofte problemer før de oppstår. Fasilitetene er topp moderne og vi garanterer at alt nødvendig utstyr er tilgjengelig. Vi sørger for en smidig og effektiv konferanse slik at du kan konsentrere deg om ditt arbeid.

Bestille konferanse 

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon: +47 57 75 75 75 eller e-post q.floro@choice.no

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.