Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Florø, Norge

Quality Hotel Florø

Florø,  Norge

Quality Hotel Florøs beliggenhet i vannkanten av kystbyen med sin storslåtte utsikt over fjord og fjell gir en ideell atmosfære for konferanser, hotellopphold eller en bedre middag på restaurant Bryggekanten.

Quality Hotel Florø 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Florø

Ha din konferanse eller event rett ved vannkanten i Florø.

Haavebua

Quality Hotel Florø har egen konferanseavdeling kalt Haavebua som du finner i 2.etasje Her har vi tre ulike møterom av varierende størrelse, hvor vi kan ta imot inntil 200 personer i plenum og 110 i klasseromsoppsett. Våre konferansefasiliteter er også tilrettelagt for bryllup, dans, konserter, middager og julebord for inntil 200 personer.

Effektiv konferanse

Vår imøtekommende stab har mange års erfaring med gjennomføring av konferanser og vi løser ofte problemer før de oppstår. Fasilitetene er topp moderne og vi garanterer at alt nødvendig utstyr er tilgjengelig. Vi sørger for en smidig og effektiv konferanse slik at du kan konsentrere deg om ditt arbeid.

Bestille konferanse 

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon: +47 57 75 75 75 eller e-post q.floro@choice.no

2.311.63.057 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK