Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Florø, Norge

Quality Hotel Florø

Florø,  Norge

Quality Hotel Florøs beliggenhet i vannkanten av kystbyen med sin storslåtte utsikt over fjord og fjell gir en ideell atmosfære for konferanser, hotellopphold eller en bedre middag på restaurant Bryggekanten.

Quality Hotel Florø 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Florø

79% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 98 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Godt fornøyd!

29. mai 2016, Oslo, Norge, 261bj_rnarp

Bor på dette hotellet hver gang jeg er i Florø. Bra beliggenhet, imøtekommende personale og komfortable rom. Fri trening på helt nytt treningsstudio i Florø. Anbefales for både par, familier og forret…

Bor på dette hotellet hver gang jeg er i Florø. Bra beliggenhet, imøtekommende personale og komfortable rom. Fri trening på helt nytt treningsstudio i Florø. Anbefales for både par, familier og forretningsreisende.
Les hele anmeldelsen
5

Flott beliggenhet midt i Florø

12. mai 2016, Bergen, Norge, 356fox

Jeg ble møtt av en utrolig hyggelig dame i resepsjonen. Til tross for lite bemanning grunnet streik, var det ingenting å utsette på servicen. Hotellet ligger pent plassert i sjøkanten, og rommet jeg…

Jeg ble møtt av en utrolig hyggelig dame i resepsjonen. Til tross for lite bemanning grunnet streik, var det ingenting å utsette på servicen. Hotellet ligger pent plassert i sjøkanten, og rommet jeg fikk var kjempestort. Det var rent og pent, og utsikten fra frokostrestauranten utover sjøen gjør frokosten til en fornøyelse. Maten var også ypperlig. Litt trekk for treg wifi.
Les hele anmeldelsen
4

Svært bra

10. april 2016, Stryn, Norge, 86ingef

Dette var ein grei plass for møte i Kystbyen Florø. Godt rom, hyggelege folk og eit stort pluss for dei heimelaga kjøttkakene. Fiskegryta fekk også god karakter. Det er viktig for eit hotell at det sm…

Dette var ein grei plass for møte i Kystbyen Florø. Godt rom, hyggelege folk og eit stort pluss for dei heimelaga kjøttkakene. Fiskegryta fekk også god karakter. Det er viktig for eit hotell at det smakar ekte og godt.
Les hele anmeldelsen
5

topp hotel

1. april 2016, Måløy, Norge, atleo373

topp hotel med god service og god mat i hotellets resturang. sentralt beliggenhet. og nå litt modernisert. hyggelig betjening og gratis parkering. dette er det beste hotellet i sogn og fjordane. helt…

topp hotel med god service og god mat i hotellets resturang. sentralt beliggenhet. og nå litt modernisert. hyggelig betjening og gratis parkering. dette er det beste hotellet i sogn og fjordane. helt supert.
Les hele anmeldelsen
5

Fantastisk hyggelig hotell

13. mars 2016, Stavanger , Krohnp

Ønsker en et hotell med sjel og god service, er dette det rette hotellet. En fantastisk stab som gjør at du føler deg som hjemme. Absolutt å anbefale. Nydelig service, flott plassering og utrolig k…

Ønsker en et hotell med sjel og god service, er dette det rette hotellet. En fantastisk stab som gjør at du føler deg som hjemme. Absolutt å anbefale. Nydelig service, flott plassering og utrolig kjekke ansatte.
Les hele anmeldelsen
2.311.63.057 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK