Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Florø, Norge

Quality Hotel Florø

Florø,  Norge

Quality Hotel Florøs beliggenhet i vannkanten av kystbyen med sin storslåtte utsikt over fjord og fjell gir en ideell atmosfære for konferanser, hotellopphold eller en bedre middag på restaurant Bryggekanten.

Quality Hotel Florø 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Florø

Under et hotellopphold, er maten en viktig del av oppholdet. Derfor har vi lagt stor vekt på at vi til enhver tid har god og spennende matalternativer.

Frokost

Quality Hotel Florø serverer en sunn og velsmakende frokostbuffet med mange økologiske alternativer.

Bryggekanten

Quality Hotel Florø har egen restaurant ”Bryggekanten” hvor du kan nyte havets delikatesser og andre gourmetretter, praktisk talt med beina i vannet. Restauranten har en gjennomgående maritim stil med kapasitet på inntil 90 gjester. Her serverer vi à la carte, småretter og dagens rett. Restauranten byr på en fantastisk utsikt mot båthavna og havet utenfor som skaper en naturlig ramme rundt restaurantbesøket. På fine dager åpner vi dørene slik at sjølukten kan trekke inn og forsterke opplevelsen. Her kan du også innta et godt måltid og forfriskende drikke ute på bryggen med utsikt over havnen.

Naustet

Ønsker du lokaler for en helt spesiell anledning anbefaler vi "kongebordet" i Naustet med plass til 12 personer. Naustet ligger med direkte tilknytning til restauranten og egner seg også godt til mindre møter.

Didriks

Didriks er lobbybaren på Quality Hotel Florø. Her kan du kose deg med en deilig drink eller et hyggelig glass vin.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag 06.30 - 08.30
Lørdag og søndag 08.00 - 10.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK