Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Fornebu, Norge

Quality Hotel Expo

Oslo,  Norge

Quality Hotel Expo er et unikt, annerledes og populært konferansehotell som ligger rett ved Telenor Arena på Fornebu. Vi mener at ideer skapes best i mangfold. Hos oss kommer mennesker, miljø og metode sammen for inspirasjon, innovasjon og rekreasjon.

Quality Hotel Expo 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Expo

Quality Hotel Expos konferansefasiliteter setter selve idéprosessen i sentrum og er spesielt utformet for læring, samarbeid og resultater. Her skal de gode ideene løftes frem og tas i bruk.

Vårt team

Våre ansatte vil være deres rådgivere og konferansepartnere in crime. De sørger for alt fra riktig mat og belysning til møblering og design av møterommene, luft og ultramoderne teknikk. Alt for at våre konferansegjester skal få det ultimate miljø for samspill, inspirasjon og god tenking.

Samarbeid med Stig og Stein

Vi starter med et løfte om noe mer enn sur kaffe, tørre rundstykker og helårslyng på bordene. Hos oss gror det blomster oppetter veggene. For å sikre den gode metoden, har Quality Hotel Expo inngått et samarbeid med landets ledende selskap innen tilrettelegging av kreative prosesser, Stig og Stein.

Idébox

Et verktøy for selvgående idémøter. Stig og Stein har samlet 15 års erfaring i en unik Idébox. Der finner du oppskriften for gjennomgang av bedre idémøter.

Idèrommet

Et rom innredet for å forløse kreativiteten og utvikle strålende ideer. Rommet skreddersys for hver enkelt bedrift, er på 76 kvm og har 3 prosjektorer, heldekkende whiteboardvegg, kjente sitater på veggene og spesial designet stoler. Her skapes det ultimate miljø for brainstorming, nyskapning og fremgang.

Idémøte med fasilitator

Noen ganger behøver ideene gode jordmødre for å fødes. Her stiller Stig og Stein i egen person, og hjelper bedriftene med å lande konsepter. Det bistås også med oppfølging så ideene får bein å gå på.

Idé Grand Prix

Idéutvikling i storformat med mange deltakere - inntil 340. Her jobbes det i grupper med å utvikle ideer som presenteres i en stor idévernissage.  

Resultatet er en konferanse/møtemeny litt utenom det vanlige.

Bestille konferanse 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og forespørsler på
67 11 70 00 eller via booking.expo@choice.no 

Sender du en forspørsel til oss, skal du få svar om vi har ledig kapasitet innen 1 time. Dette gjelder innenfor normal arbeidstid. Booking har åpent man-fra fra 08.00 - 16.00

2.311.63.057 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK