Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Fornebu, Norge

Quality Hotel Expo

Oslo,  Norge

Quality Hotel Expo er et unikt, annerledes og populært konferansehotell som ligger rett ved Telenor Arena på Fornebu. Vi mener at ideer skapes best i mangfold. Hos oss kommer mennesker, miljø og metode sammen for inspirasjon, innovasjon og rekreasjon.

Quality Hotel Expo 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Expo

Quality Hotel Expo har 13 unike møtelokaler, hvor vi har plass til totalt 970 gjester. Grunnen til at vi kan kalle oss spesielle, er at våre konferanserom har en unik utforming, som ikke ligner på konferanserom noen annen plass. Vegger man kan tegne på, og planter som fyller hele vegger 

Inspirasjonsrommet

Et eksempel på hvor bra våre konferanselokaler er, er inspirasjonsrommet, som har whiteboard rundt hele rommet, hvor man kan drodle så mye man vil, overalt på veggene. I tillegg kan man prosjektere på veggene, velg fritt mellom 5 forskjellig temaer/filmer eller lag din egen.

Utstyr

Samtlige lokaler har prosjektorer, whiteboard, blokker og penner og internett til samtlige deltagere. Rommene kan la seg ommøblere til å tilpasse alle alle behov. Det er bare å kontakte våre møteroms-spesialister så vil de tilpasse dine behov.

Kapasitet

Nedenfor kan man se makskapasiteten til våre konferanselokaler.

Exposalen

600 personer

S&S Idérommet

110 personer

Inspirasjonsrommet

77 personer

O4

78 personer

O1-O3

16 personer

VIP Styrerom

16 personer

X1-X3

14 personer

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på
67 11 70 00 eller via booking.expo@choice.no

2.311.63.057 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK