Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Entry Kolbotn ,  Norge

Se alle hotell i Kolbotn, Norge

Quality Hotel Entry

Kolbotn,  Norge

Quality Hotel Entry™ ligger ved Kolbotn, midt mellom Tusenfryd og Oslo sentrum og ca. 10-15 minutter med bil fra Oslo S. Hotellets konferanseavdeling egner seg til både små og store konferanser, og den store hagen er perfekt for både events og barnelek.

Quality Hotel Entry 3 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Entry

Løsningen på en god konferanse er god planlegging.

Fleksible rom og løsninger

Her finnes styrerom, grupperom, mindre og mellomstore møterom samt Follosalen med kapasitet på inntil 400 personer. Salene er fleksible og mange kan deles i mindre saler og møterom. 

Planlegging og gjennomføring

Vi er behjelpelig med planlegging og gjennomføring av alle typer konferanser og arrangement. Vår imøtekommende og erfarne stab sørger for at alle eventuelle problemer løses før de oppstår slik at du kan fokusere på det faglige innholdet. 

Mat til møtet

Som en god ramme rundt møtet eller konferansen, serverer vi selvsagt deilig og velsmakende mat tilpasset anledningen, som tapas, festmiddag, buffet eller enkel mat som pølser og wraps.

Quality Breaks

Som konferansegjest får du også tilgang til vår Quality Break, med blant annet kaffe, te, frukt, kake, softis og popcorn hele dagen. Her kan man forsyne seg så ofte man vil. Man kan velge om man vil kjøpe en konferansepakke eller kjøpe møterom, overnatting og mat hver for seg. Man kan også velge å oppgradere konferansepakkene med for eksempel selskapsmenyer eller noe annet spennende. Vi er fleksible og tilpasser oss dine ønsker og behov.

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel.

Telefon: +47 66 99 78 00
E-post: q.entry@choice.no

Quality Meeting Advisor

2.460.213.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.