Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Ekoxen

Quality Conference

Bestill konferanse 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og forespørsel 
på +46 13 25 26 16,
via malin.klaar@choice.se 
eller lena.hagstrom@choice.se

Sales Manager

Linda Hardler Eriksson
Telefon: +46 708 33 70 04
E-post: linda.hardler.eriksson@choice.se

Quality Hotel Ekoxen er et konferanse- og forretningshotell med god beliggenhet. Vårt mål er å skape det perfekte miljøet for energi og nye ideer. Som gjest hos oss kan du være sikker på at møter, kurs og konferanser går som smurt.

Quality Meeting Advisor

Vi vet at møtebehovet i dag kan variere, og at din tid er verdifull. For at du skal få det beste ut av møtet ditt, tildeles hver konferansebestilling en egen prosjektleder, en QMA, som hjelper deg med møteoppsettet.

Konferanselokaler

Vi tilbyr 18 fleksible konferanselokaler som kan ta i mot opp til 300 personer.

Mat og drikke

En av våre spesialiteter er å ordne banketter og andre event for små og store selskap. I vår matsal Brasserie Britto har vi bordplass til 180 personer. Les mer om mat og drikke her.

Event

På Quality Hotel Ekoxen kan du arrangere alt fra bryllup, kickoff, julebord lanseringskampanjer til mindre messer. Vi har eventlokaler for alle anledninger.

Aktiviteter

Vi hjelper deg med å komplementere konferanseopplevelsen med spennende aktiviteter om det skulle være ønske om det. Vi kan hjelpe med alt fra synkronsvømming til racerbilkjøring. Eller bare en piknik i parken som en pause i den lange dagen. Vi pakker piknikkurven din, og låner ut tepper dere kan sitte på. Teambuilding, konkurranse eller eventyr, It`s taken care of.

Miljø

Vi jobber med retningslinjer for miljø (ISO 14001), kvalitet, sikkerhet og brann i henhold til Nordic Choice sikkerhetsstandarder - alt for at gjester og personale skal være trygge.

2.180.162.605 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK